Поне четирима нови футболисти ще бъдат привлечени в Черно море

...
Поне четирима нови футболисти ще бъдат привлечени в Черно море
Коментари Харесай

Черно море търси поне четирима нови през зимата

Поне четирима нови футболисти ще бъдат привлечени в Черно море през зимната пауза. " Моряците " имат незабавна потребност от централен нападател, откакто Мат Курьор изигра последния си мач за тима. На " Тича " са в диалози от известно време с състезател, който би се вписал в тима на върха на офанзивата. 

След раздялата с Матеуш Клементе е повече от ясно, че Илиан Илиев ще притегли вътрешен полузащитник, който да умее да изнася топката в предни позиции.  

В тима се чака да бъдат привлечени и крила. Младите Ники Златев и Велислав Василев се оправят добре на фланговете, а Ангел Ангелов също загатва за капацитет. Въпреки това, ще бъдат потърсени флангови играчи, които да засилят конкуренцията, още повече, че бъдещето на Мади Кета на " Тича " буди въпросителни поради изваждането му от групата за последния мач за Купата против Локо Пд, а го нямаше и против Литекс.

Не липсва интерес към сегашни играчи на Черно море, само че той към този момент е единствено в областта на запитвания. Такива има за крилото Николай Златев, Виктор Попов и Иван Дюлгеров. Логично, поради това, че към момента е на 17, най - доста са запитванията за Златев, само че на " Тича " считат, че най-разумно за него е да извърви пътя на Мартин Минчев, преди да се озове в различен клуб. Крилото първо би трябвало да се утвърди в тима, да способства за клуба и едвам тогава да огледа в посока чужбина. Варианти с преотстъпване на Златев в клубове зад граница не стои на дневен ред на този стадий.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР