Поне аз не познавам жена, която не иска да има

...
Поне аз не познавам жена, която не иска да има
Коментари Харесай

Патрик Алес – човекът, на когото дължим обема в косите ни

Поне аз не познавам жена, която не желае да има размер в косата. Всички се стремим да го има и сме привикнали да поставяме какви ли не старания, с цел да реализираме най-малко най-малък резултат. Кой обаче се е досетил, че дамите имат потребност от средство, с което да реализират " мечтаната " прическа? 

Иноваторът се назовава Патрик Алес. Той вкарва прическата със сешоар, която през 1964 година е единствената алтернатива за разкриването на хубостта на косата без размер. Революцията в стилизирането на косата е комбинирането на кръглата четка с топлината на сешоара. По този метод се обезпечава дълготраен размер, осигурявайки мекост и разтегливост, тъй като предходният способ с ролките, които придават избрана форма на прическата, оставя косата стегната и неестествена.  " Идеята пристигна стремително. Помислих си какво ли ще стане, в случай че оформяме косата кичур по кичур в вярната посока? И открих отговора: прическата със сешоар се роди! "  

Революцията на Патрик обаче не спира дотук. По-късно той основава  –  нововъведението в стилизирането на косата, с която можем да реализираме " размер като от фризьорския салон ", само че вкъщи, където е по-лесно и комфортно . А с програмата размерът и здравината към този момент са възможни и при тънка коса. 



С три лесни стъпки –  шампоан, маска и спрей, можем да възстановим фината и безжизнена коса. Рецептата на Phyto е елементарна, само че с извънредно деяние. В шампоана и маската се съдържат дейни съставки от бамбук, който спомага за положителното положение на влакната на косата, като я подхранва, и бял равнец и очеболец, които имат тонизиращи свойства и придават размер. А в спрея има цели 3 невероятни съставки, които тонизират, пазят и енергизират – грахови протеини, екстракти от латинка и грозде. 



Шампоанът нежно почиства скалпа, като обезпечава същинско чувство за лекост, а косата неотложно усилва размера си. Формулата е съсредоточена, тъй че малко количество от него стига за доста дълго време. Ефектът се усилва интензивно от подсилващата маска, която подхранва и прави косата еластична, а " черешката на тортата " е спреят. Той обезпечава устойчив размер – косата е трайно обемна и предпазена от топлината на сешоара.  

Ето и една загадка:

Phyto замества водата в състава на формулите с " домашни " растителни екстракти, с цел да сътвори артикули с висока централизация на растения. Зелените боклуци от този развой се транспортират до особено предопределени места за основаване на компост. 



С поддръжката на Selecta International

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР