Поне 5 нови магазина планира да открие веригата през следващата

...
Поне 5 нови магазина планира да открие веригата през следващата
Коментари Харесай

ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ започна строежа на 100-ия си магазин

Поне 5 нови магазина възнамерява да открие веригата през идната 2020 година
22 октомври 2019 година Лидл България стартира градежа на 100-ия си магазин в страната. Така веригата отбелязва основен миг в своята история и затвърждава устойчивата си агресия от 2010 до през днешния ден.
Юбилейният магазин ще зарадва жителите на кв. Княжево при започване на идната 2020 година, когато компанията ще има и още един мотив за празнуване – своята 10-та годишнина на българския пазар. Новият филиал ще предложи всички присъщи за Lidl преимущества – комфортна локация, просторен паркинг, шир и уют, лесна и комфортна класификация на стоките, както и богато портфолио от висококачествени артикули с оптимално съответствие качество-цена.
Водена от желанието да предложи най-характерните за хранителната верига преимущества, Лидл България ще продължи своята агресия. Догодина компанията ще открие най-малко 5 нови обекта, като фокусът още веднъж ще бъде върху по-големите градове и Черноморието.
През 2019 отвориха порти общо 7 Lidl магазина, като част от тях бяха в изцяло нови местоположения, като Св. св. Константин и Елена, Поморие и Царево. В София компанията откри 3 магазина в по-централни региони, напълно съобразени с условията на градската среда и желанията на потребителите.
Едновременно с това, компанията продължава и с грижата за съществуващата магазинна мрежа като влага и в реновирането на актуалните си магазини. Програмата за реновиране включваше общо 60 магазина, като през 2019 бяха реновирани и последните 18 обекта. Така модернизацията към този момент е реалност във всички магазини на Lidl. Повече шир и комфорт за клиентите и чиновниците, внедряване на най-съвременна техника и съоръжение, както и цялостна замяна на осветлението с енергоспестяващо LED осветяване за възстановяване на енергийната успеваемост са част от ограниченията при обновяването, които способстват за модерната визия и устойчивото и отговорно наличие на Lidl в цялата страна.
За Лидл България 
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в 32 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 99 магазина в 47 града и близо 2700 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР