Поне 300 души обслужващ персонал ще изисква всеки един мач

...
Поне 300 души обслужващ персонал ще изисква всеки един мач
Коментари Харесай

Вицепрезидент на Уест Хам постави доста въпросителни за подновяването на първенството

Поне 300 души обслужващ личен състав ще изисква всеки един мач от Висшата лига до края на сезона, даже и той да бъде игран при закрити врата, съобщи вицепрезидентът на Уест Хам - Карън Брейди. Тя изясни в колонката си в "Сън ", че всеки един от тях ще би трябвало да минава редица проби преди самите срещи, в случай че те въобще бъдат възобновени скоро.

Брейди написа: "Полицията би трябвало да участва на мачовете, без значение дали те ще бъдат провеждани без почитатели. Някои от тях ще пътуват до стадионите и при закрити трибуни. Но бъдете сигурни, че органите на реда няма да желаят да отделят запаси за футболни срещи, в случай че тези запаси са нужни другаде.

"За провеждането на един мач при закрити врата ще бъдат нужни сред 300 и 500 души личен състав, а включително влизат защита, чиновници, лекари, футболисти, съдии и медии. Всички те би трябвало да минават проби за температура и да попълнят въпросници за здравното им положение и обществената дистанцираност. Добре, можем да го създадем, само че в случай че някой футболист се контузи, къде ще го изпратим? Не може да бъде в болница на Националните здравни служби. Тогава къде?

"В момента футболистите поддържат някаква форма по домовете си, само че в случай че разпоредбите за обществено разграничаване останат, мачовете няма да могат да се играят чисто физически. Не можеш да се бориш за топката от два метра разстояние. А и до каква степен ще бъдат готови играчите, в случай че сезонът продължи в средата на юни, както всички желаят? ".

Припомняме, че преди прекъсването на шампионата Уест Хам, чийто вицепрезидент е Карън Брейди, се намираше на 16-о място с 27 точки и с идентичен актив с 18-ия Борнемут.
Премиър лийг 31 кръг, петък 20 март  Тотнъм 22:00  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР