Поне 25 нови работни места до края на 2018 г.

...
Поне 25 нови работни места до края на 2018 г.
Коментари Харесай

Нови работни места в ловешко предприятие до края на годината

Поне 25 нови работни места до края на 2018 година ще има в община Ловеч. Това даде обещание особено пред Българска национална телевизия шеф на цех, който се намира доста покрай града. През последните години предприятието на доктор инж. Любомир Драганов дава работа на близо 170 индивида от Ловеч и региона.

Ловеч

Миналата година безработицата в Ловеч доближи най-ниското си равнище от години насам като спадна с 6 на 100. Едно от предприятията, които обезпечават работа на хората в Ловешка област, е това на доктор инж. Любомир Драганов.

Той ръководи един преуспяващ бизнес и дава работа на доста хора в региона. От 28 индивида преди 20 години, когато е основан заводът, през днешния ден те са 170.
Д-р инж. Любомир Драганов - шеф на цех в гр. Ловеч: Някъде към 83% от продукцията ни с влакове и шлепове по Дунава отпътува за Германия, Австрия, за 13 страни.
Благодарение на новаторските артикули, които създават през последните 10 години, растежът на общата промишлена продукция е повишен седем пъти. Заводът е единственият производител на хранителни добавки за преживни животни.

За предприятието преди всичко са хората, това е повода да няма текучество на фрагменти. Средната работна заплата е 800 лева

В предприятието имат и специфични ограничения за повишение на квалификацията след довеждане докрай на висше обучение.
Д-р инж. Любомир Драганов - шеф на цех в гр. Ловеч: Ние си сътворяваме експертите. Те израстват при нас. Два завода сме в страната, където има екструдиране на хранителни артикули, това е варене под налягане на специфични храни. Екструдиристи не могат да се намерят подготвени на никое място, в случай че не ги обучим при нас.
Заводът няма задоволително складова база по тази причина през 2018 възнамеряват да строят още. В края на годината те ще открият не по-малко от 25 нови работни места за Ловешка област.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР