Поне 25 души са загинали при пожар в офиси на

...
Поне 25 души са загинали при пожар в офиси на
Коментари Харесай

Пожар в офиси на въгледобивна компания уби 25 души в Китай

Поне 25 души са починали при пожар в офиси на въгледобивна компания в Северен Китай.

Пожарът избухна в четвъртък сутринта в взаимната постройка на Yongju Coal Industry Joint Building в най-големия център за произвеждане на въглища в страната, провинция Шанси.

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла Ние се „ озеленяваме " до изгубване Монголия се зарича да почисти търговията с въглища след гнева към покупко-продажбите с Китай Броят на починалите от сриването на мина в Китай нараства; десетки остават в капан Експлозия във въглищна мина умъртви 11 в северен Китай завършек на списъка

Пожарът наподобява е почнал в четириетажната постройка с офиси и общежития в град Лулянг, а не там, където се добиват въглища. Причината за пожара към момента се обяснява.

Спасителите изтеглиха 63 души от пространствата, 51 от които бяха приети в болница, и овладяха пожара до следобеда.

Видеозаписи, оповестени в уеб страницата на обществените медии Weibo, демонстрират ярки пламъци и гъст черен пушек, извиващ се от постройката, до момента в който десетки хора стоят на паркинга и гледат.

Сградата, показана във видеото, съответствува с изображения на централата на въглищната компания, оповестена на нейния уеб страница.

В фрагментите може да се види по какъв начин личният състав за незабавно реагиране се надпреварва да постави защитна екипировка пред пожарна кола, паркирана на входа на постройката.

Китайските производители на въглища са под наблюдаване за поредност от повреди в мини през последните месеци, което натежа върху производството, защото мините стопират работа за инспекции на сигурността.

През август 11 души бяха убити при детонация във въглищна мина също в провинция Шанси.

Смъртоносно сриване на мина във Вътрешна Монголия през февруари, което остави повече от 50 миньори в капан, принуди производството да бъде спряно за публично следствие, причинявайки директни стопански загуби от над 204 милиона юана (27,99 милиона долара), съгласно локални медии.

 INTERACTIVE_CHINA_COAL_MINE_FEB23_2023

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР