Поне 15 хиляди лева е прибрала Ирена Милянкова, за да

...
Поне 15 хиляди лева е прибрала Ирена Милянкова, за да
Коментари Харесай

Милянкова стана за смях с хвалбите си за деликатна операция: Подмладих си най-милото!

Поне 15 хиляди лв. е прибрала Ирена Милянкова, с цел да стане за смях, като се хвали, че си е направила вагинално подмладяване, дочу „ Уикенд ”. Преди дни манекенката оповести, че се е подложила на процедура, наречена „ Мона Лиза ”, която щяла да заличи следите от 6-те й естествени раждания. И даде обещание да споделя резултати, видя HotArena.

Откакто Ирена Милянкова разкри, че е лекувала интимните провали от основаването на многочислената си челяд, шегите и подигравките по неин адрес безусловно валят. Особено плодородно за сеирджиите се оказа обещанието на манекенката да показа резултата от вагиналното си подмладяване. Зевзеци означават, че евентуално се е образувала цяла опашка от искащи да ревизират персонално какъв резултат са дали процедурите „ Мона Лиза ”, които моделката си е правила, с цел да се оправи с провалите многодетното си майчинство. Към нея завалели и оферти от загорели мъже , които държат персонално да тестват качеството на работата на естетичните хирурзи.

Не е ясно по какъв начин се усеща Ирена от всичко това, нито по какъв начин се усещат нейните шест деца, изключително по-големите. Те схващат тъкмо защо става въпрос и несъмнено са обект на непрекъснати насмешки от страна на връстниците си поради своята недискретна майка. Но нейната изцепка не е самоцелна. Ирена е приела да стане рекламно лице на въпросния вид корекции против солидната сума от 15 хиляди лв.. Докато живееше с първия си мъж – арестантът Росен Чолов, това за нея бяха джобни пари. С втория – брокерът Никола Чолаков, бяха солидна, само че постижима сума. Докато в този момент, когато многодетната майка е сама, тя просто няма право на избор. Работи, каквото откри, в това число като рекламно лице на процедури за вагинално подмладяване. Възможността да стане за смях се сторила на манекенката надалеч по-приемлива от заплахата да се чуди по какъв начин да свързва двата края. Затова, когато я потърсили с предлагането, тя незабавно приела.
Другият вид на манекенката за се устоя е връщането й към бизнеса с недвижими парцели. Но при рецесията, която е обхванала бранша сега, има голяма заплаха да минат седмици, преди да направи даже една договорка, с цел да вземе % като брокер. Да стане рекламно лице, пък въпреки и на толкоз деликатна услуга като вагиналното подмладяване, носи по-сигурен и бърз приход.

Засега не е ясно дали Милянкова фактически си е направила въпросната интервенция, или единствено по този начин твърди. „ Мона Лиза ” по никакъв начин не е евтина терапия. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че цената единствено на една процедура е към 2500 лв., а с цел да има резултат, би трябвало да се създадат най-малко три. До момента Ирена била ходила два пъти в клиниката, настояват осведомени. Докато резултатите не бъдат демонстрирани образно, няма по какъв начин да е несъмнено, че в действителност е премахнала провалите от ражданията си. Да ги показва обществено пък би било демонстрация на доста неприятен усет за една майка на 6 деца. Освен това за сходно нещо нормално се заплаща повече от 15 хиляди лв., а самата проява минава в рубрика „ За възрастни ”.

Каквото и да е станало под поставя на Ирена, евентуално ще остане загадка за необятната общност. Но подигравките и срамът несъмнено ще я преследват с години.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР