Поне 10 завода в Габрово и Севлиево решиха да направят

...
Поне 10 завода в Габрово и Севлиево решиха да направят
Коментари Харесай

Борисов иска да стига от Севлиево до Германия по магистрала

Поне 10 завода в Габрово и Севлиево взеха решение да създадат нови вложения, когато им дадох обещание автомагистрала " Хемус " следващата година да стигне до Плевен и Ловеч. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов на формалното разкриване на осъвременения цех за санитарна арматура " Идеал Стандарт - Видима " в Севлиево.

Премиерът уточни, че строителството на пътен възел " Боаза " по автомагистралата продължава интензивно, като се чака до края на годината напълно да е подготвен и обходният път на Габрово.

От Севлиево до Германия желая да се стигне по автомагистрала, съобщи той и добави: " Имате ли и автомагистрала " Хемус ", ще видите каква огромна разлика ще има в метода ви на живот ".

Пред чиновниците и управлението на компанията министър председателят Борисов акцентира, че с помощта на тяхната работа брутният вътрешен артикул на страната се покачва. Ако не се работеше по този начин добре, в случай че не се вдигаше Брутният вътрешен продукт, това не можеше да го създадем, безапелационен бе министър председателят.

За последните три години компанията " Идеал Стандарт - Видима " в Севлиево е вложила повече от 62 милиона лева в рационализация, а за цялото си битие от 1992 година - над 300 милиона лева Очаква се, че обновяването на завода ще докара до увеличение на потенциала на 6,5 млн. броя артикули.

В компанията работят 3200 души, а създаваните артикули се изнасят за над 100 страни по света. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР