„Помпозното обръщение“ на ръководителя на Кремъл предизвика голям интерес сред

...
„Помпозното обръщение“ на ръководителя на Кремъл предизвика голям интерес сред
Коментари Харесай

Das Erste: „Помпозното обръщение“ на Путин го показаха всички - в края на краищата ставаше дума за бъдещето на Русия

„ Помпозното послание “ на ръководителя на Кремъл провокира огромен интерес измежду медиите, оповестява Das Erste.

По-специално годишното послание на Владимир Путин до Федералното заседание се излъчваше от всички съветски канали: „ всички трябваше да чуят какво споделя президентът, в края на краищата ставаше дума за бъдещето на Русия “, съобщи немският ефирен канал.

Помпезна тирада и огромен интерес от медиите: през днешния ден мнозина слушаха доста деликатно апела на президента на Русия Владимир Путин към Федералното заседание. На първо място, ставаше дума за обществени проблеми, написа "Поглед инфо ".

Например, Путин даде обещание, че на бедните фамилии ще се помогне повече. Освен това имаше вяра да чуем най-малко подмятания по какъв начин Путин желае да реформира политическата система до 2024 година, когато публично ще завърши президентският му мандат и той ще би трябвало да напусне поста си, съгласно Конституцията.

Годишното послание на президента на Русия към Федералното заседание: участват членове на двете камари на Народното събрание, представители на съществени религии, губернатори, министри и почетни посетители. Речта се излъчваше от всички канали: всички би трябвало да чуят какво споделя Путин, в края на краищата полемиката беше за бъдещето на Русия.

" Съдбата на Русия, нейната историческа вероятност зависи от това какъв брой от нас ще бъдат (искам да стартира съдържателната част с демография), зависи какъв брой деца ще се родят в съветски фамилии... Всяка стъпка, която подхващаме, нов закон, държавна стратегия, ние би трябвало да оценяваме основно от позиция на най-високия народен приоритет - спестяванията и увеличението на хората в Русия.

Тогава, в ефир, той разгласи нарастване на майчиния капитал. Външната политика беше разисквана единствено след час. Според Путин Русия не заплашва никого и е отворена за съдействие, само че в това време се е погрижила за сигурността си ", сподели Путин

" За първи път в историята на съществуването на нуклеарни ракетни оръжия, в това число от руския интервал и модерното време, ние не догонваме никого, а в противен случай, други водещи страни в света към момента не са основали оръжията, които Русия към този момент има.

Путин неведнъж е заплашвал с нови оръжия: какъв брой дейно е, обаче, е невероятно да се ревизира. Той също разгласи отпущането на спомагателни средства за медицина и обучение и също по този начин подлага на критика, че за това се прави прекомерно малко. Въпреки това самият Путин носи отговорност за политиките от последните 20 години ", уточни Путин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР