Помощникът на президента на САЩ по национална сигурност Джон Болтън

...
Помощникът на президента на САЩ по национална сигурност Джон Болтън
Коментари Харесай

Тръмп и Путин ще обсъдят в Париж възможността за среща в пълен формат през 2019 г.


Помощникът на президента на Съединени американски щати по национална сигурност Джон Болтън не изключва опцията за посещаване на президента на Русия Владимир Путин във Вашингтон през идната година за осъществяване на среща в цялостен форман, след което ще последва и назад посещаване на Доналд Тръмп в Москва.

„ Разчитаме, че (среща в цялостен формат) ще се разисква в Париж и като начало може да има пълноценна среща във Вашингтон през идната година, след което ще има и връщане на визитата в Москва от Тръмп по-късно през същата година. Но това следва да бъде разисквано от водачите “, декларира Болтън за „ Интерфакс “. В отговор на въпрос дали остава в действие поканата Путин да посети Вашингтон, той споделя „ Да, то е в действие “.
Тръмп сподели по-рано, че евентуално ще организира среща с президента на Русия през ноември в Париж. Държавните глави на Съединени американски щати и Русия ще дойдат във френската столица на 11 ноември, където ще участват при отбелязването на стогодишнината от края на Първата международна война.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР