Помощникът на Димитър Димитров в Лудогорец - Георги Чиликов, изрази

...
Помощникът на Димитър Димитров в Лудогорец - Георги Чиликов, изрази
Коментари Харесай

Чиликов пред БЛИЦ TV: Не се страхуваме от ЦСКА и Левски, по-добри сме

Помощникът на Димитър Димитров в Лудогорец - Георги Чиликов, изрази мнение, че първенците са се противопоставили сполучливо на Милан, макар загубата вкъщи. " Орлите " отстъпиха с 0:3 на " росонерите " в първата среща от 1/16-финалите на Лига Европа. Асистентът на Херо даде малко изявление пред БЛИЦ TV:

- Какво докара до тежката загуба с 0:3? 
- Трудно мога изрично да обясня по какъв начин се стигна до 0:3, само че с оглед обстановките не заслужавахме да загубим с подобен резултат. Дузпата мисля, че беше момента, в който тимът падна духом, мотивацията спадна. При 0:1 имахме възможностите, и греда ударихме. Излязохме много стимулирани, само че в последна сметка дузпата обърна мача тотално в тяхна тяхна изгода. За страдание загубихме мач, в който можеше най-малкото да приключим наедно. 

- Прави чест на Козмин Моци, че си призна грешката и пое виновността за дузпата. Каза ли това и пред тима в съблекалнята?
- Не, до момента в който бях в съблекалнята. Като за първи мач тимът изглеждаше добре. Да, има още какво да се желае - игрово и в кондицията. Доволен съм като за първи мач, макар резултата.

- Може ли да се каже, че прегоряха и че осъдените Кешерю и Натанаел липсваха?
- Всички футболисти на Лудогорец са равностойни и положителни.
Липсваха естествено, нападател като Кешерю и динамичен бек като Натанаел. Но Лукас Саша се оправи в зоната му. Не е това оправданието, просто головете си ги вкарахме сами.

- Почти e изгубена борбата. Може ли да се каже, че мачът в Милано ще бъде за достойнството?
- Естествено, отиваме, в случай че може да победим. Във футбола стават много изненади и много огромни резултати. Няма какво да се лъжем, мачът е доста тежък. Трудно се обръща при 0:3, и то в Италия, само че най-малко да реализираме добър резултат - да победим.

- Унили ли са играчите?
- Не е прелестно при подобен резултат. Осъзнават, че играха добре като за първи мач. 

- Страхувате ли се от конкуренцията на ЦСКА и Левски?
- Чак да се опасяваме е мощно казано. Естествено, положителни тимове, грандове. Цялото ми почитание към ЦСКА и Левски, само че ние имаме най-хубавия тим и ще го покажем. Прави ми усещане, че селекцията в тези тимове, многото привлечени футболисти, това от една страна е добре, в случай че вдигнат конкуренцията. Но ми се коства, че обиграността при тях ще е доста по-трудна за разлика от нашия тим.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор СЪЙКО СЪЕВ:


 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР