Помощникът на американския президент Доналд Тръмп по здравните въпроси Майкъл

...
Помощникът на американския президент Доналд Тръмп по здравните въпроси Майкъл
Коментари Харесай

Помощник на Тръмп: Запасете се с оръжия, след изборите ще стане горещо

Помощникът на американския президент Доналд Тръмп по здравните въпроси Майкъл Капуто упрекна професионалните учени в скрит план против президента и прикани неговите последователи да се въоръжат преди изборите през ноември, защото основният противник на Тръмп Джо Байдън няма да признае провалянето си, написа The New York Times, съобщи организация " Фокус ".

Капуто е асистент по връзките с обществеността на ръководителя на Министерството на здравеопазването и обществените услуги на Съединени американски щати. В скорошно видео, оповестено във „ Facebook “, служителят упрекна Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC), че крият „ отряд за опозиция “, предопределен да дискредитира Тръмп, даже в случай че сходна съпротива води до увеличение на броя на жертвите от Covid-19. Според Капуто чиновниците на CDC „ смъкват спортните екипи си, единствено с цел да се срещат в кафенета “, където възнамеряват „ офанзиви против Доналд Тръмп “.

„ Сред учените, работещи за нашето държавно управление, има и такива, които не желаят Америка да се възвърне, до момента в който Джо Байдън не стане президент “, сподели служителят. „ Тежък грях е да се оставят хора да умрат, с цел да се смени президентът “. Той добави, че всички забъркани в този скрит план „ ще отидат в пъкъла “. Капуто също предизвести поддръжниците на Тръмп да се приготвят за въоръжено въстание. Той предвижда, че сегашният президент ще завоюва, само че претендентът на демократите Джо Байдън ще откаже да признае резултатите от изборите за годни.

„ Когато на инаугурацията си Доналд Тръмп откаже да си тръгне, ще стартира стрелбата “, предизвести Капуто. „ Ако имате оръжие, купувайте патрони, дами и господа, тъй като по-късно ще е мъчно да се сдобиете “. Той съобщи още, че „ из цялата страна се образоват бойни отряди “, с цел да дадат въоръжен отпор на втория мандат на Тръмп. „ Разбирате, че ще им се наложи да ме убият и, за жалост, си мисля, че всичко отива тъкмо към това “, допусна чиновникът. До известна степен мненията на Капуто бяха просто разширени версии на личните изказвания на президента. И двамата назовават държавните учени и здравните чиновници „ нелоялни “, слагат под въпрос справедливия резултат от идните избори и загатват, че левите групировки са влезнали в интрига да предизвикат принуждение в Съединени американски щати. Но офанзивите на Капуто бяха по-ясно изразени и пристигнаха от едно от длъжностните лица, най-отговорни за оправянето със обстановката към ковид. Той координира известията в отдела, който има 80 хиляди чиновници и е в центъра на битката против пандемията, а също по този начин управлява Администрацията по храните и медикаментите, CDC и Националните здравни институти.

В допълнение, мненията на Капуто във Facebook бяха още един знак за дълбоката неприязън на администрацията и съмнението към нейните лични научни специалисти. Администрацията от ден на ден упорства учените да организират удобна за Тръмп политика, показва вестникът. Според мнението на The New York Times, Капуто, макар изказванията си, е малко евентуално да загуби позицията си. Нещо повече, преди този момент самият Тръмп още веднъж стартира да отхвърля научни данни. Когато американският президент посети Калифорния, с цел да изрази взаимност с разрушения от пожара Запад на страната, той оспори теорията за изменението на климата. „ Ще стане по-студено “, съобщи президентът. „ Ще видите. Всъщност, не мисля, че науката знае за това “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР