Помощник-треньорът на Вердер (Бремен) Илия Груев коментира пред 24 часа

...
Помощник-треньорът на Вердер (Бремен) Илия Груев коментира пред 24 часа
Коментари Харесай

Илия Груев: В Германия паника не се усеща

Помощник-треньорът на Вердер (Бремен) Илия Груев разяснява пред " 24 часа " обстановката с ковид в Германия. Специалистът разкри, че там ситуацията не е толкоз трагично и няма суматоха.

" При нас към моменто ситуацията не е по този начин трагично. Паника не се усеща. Може би тъй като и в Бремен няма доста болни от ковид. Вчера бяхме със брачната половинка ми на пазар. Имаше хора, само че за петъчен ден това е обикновено. Спазва се отдалеченост от 2 м при чакането. Касиерките са с ръкавици, само че не и с маски. Властите приканиха да не се разхожда човек напразно и да не се събират доста хора на едно място.

Няма проблем обаче да излезеш. Даже по-късно ще отида да потичам в парка. Вече споделих, че режимът е полиберален и поради по-малкото заболели. В Германия всеки град си взема решение какви ограничения да предприеме.

Разпуснали сме футболистите. Всеки се готви по самостоятелна стратегия. Понякога се събират по 2-ма или 3-ма да упражняват. Докторът постоянно ни осведоми какво е положението на всеки един състезател. Даже доскоро го направи отново. Заедно с физиотерапевтите постоянно се съветват отдалечено и наблюдават какво правят играчите и по какъв начин се поддържат във форма, дават им задания. За тях обстановката е доста сложна. Ежедневието им е обвързвано напълно с футбола и в този момент внезапно им се отварят големи дупки в него.

12 от нашите футболисти живеят в Бремен. Останалите са по домовете си. Казано им е да не напущат Германия ", показа Груев.
 Треньорът на Вердер: Развитието на Илия Груев-младши е удивително
Треньорът на Вердер: Развитието на Илия Груев-младши е удивително

" В последните седмици той сподели, че е направил крачка напред "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР