Помощник-треньорът на ЦСКА Величко Капланович говори след успеха над ЦСКА

...
Помощник-треньорът на ЦСКА Величко Капланович говори след успеха над ЦСКА
Коментари Харесай

Капланович: Най-важни са победите

Помощник-треньорът на ЦСКА Величко Капланович приказва след триумфа над ЦСКА 1948 като посетител с 1:0 в мач от 23-ия кръг в efbet Лига. 

„ Искам да кажа, че този мач бе доста сложен, само че и доста скъп за нас. Хареса ми, че състезател, който влезе като запаса реши мача. Нашият тим се състои от 25 футболисти и още един път се потвърди като нещо тъкмо “, съобщи Капланович.

„ Хайнц е състезател, който донесе темп в играта, тъй че мисля, че доста ни оказа помощ, както и останалите футболисти, които влязоха от аварийна пейка в дуела. В такива мачове играта не е преди всичко, само че този беше подобен, който трябваше да спечелим непременно, изключително тъй като сме в борбата за купата и за това преди всичко е успеха “, разяснява помощник-треньорът на ЦСКА.

„ В мача с Локомотив Пловдив играхме по-добре, само че тогава нямахме шанс, а и имаше и други фактори, които ни попречиха. Днес поради цялостната обстановка в клуба – победихме “, сподели още той.

„ Хората постоянно ще приказват. Това, което знаем е, че ние сме определили да играем по този метод, а и това ни носи положителни резултати. Ако нещо ти дава резултати, не го променяш. Работим, с цел да играем по-добре и по-красиво, само че в такива характерни мачове най-важни са успехите. Това, което искахме през днешния ден да създадем е да отнемем от тежестта върху играчите, които знаеха какъв брой значим е този дуел и дадоха всичко от себе си за успеха “, съобщи Величко Капланович.

„ Искам да кажа, че всеки един съперник в това състезание би трябвало да подходим с добре. Нашият тим няма този разкош да каже, че този мач ще бъде лек за нас. Към всеки съперник подхождаме оптимално съществено. Подготвяме се с цялостни сили, тъй като в случай че подцениш, можеш да загубиш. Много е хубаво, когато чуваш и виждаш такава поддръжка. Много съм горделив, че отвърнахме уместно с победа. Феновете демонстрираха напролет за какво са толкоз значими за тима. Още веднъж желая да благодаря на последователите “, приключи помощникът на Саша Илич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР