Помощник-треньорът на ЦСКА Красимир Чомаков беше категоричен, че червените са

...
Помощник-треньорът на ЦСКА Красимир Чомаков беше категоричен, че червените са
Коментари Харесай

Краси Чомаков: Не вярвам, че ще има обединение, истинското ЦСКА е това на Армията

Помощник-треньорът на ЦСКА Красимир Чомаков беше безапелационен, че " алените " са посочили темперамент, с цел да стигнат от 0:2 до 2:2 в дербито с ЦСКА 1948. Чомаков не пропусна и да означи в изказване пред Българска национална телевизия, че същинското ЦСКА е това, което играе на стадион " Българска войска ".

" С оглед показаното в първия мач, изключително през второто полувреме, момчетата демонстрираха темперамент. Можехме и да спечелим, само че допуснахме две груби неточности през първата част. Противникът се възползва от тях. Второто полувреме го започнахме доста решително. Съжалявам, че не спечелихме, тъй като имахме своите шансове ", сподели Чомаков.

" Приказките са за питейните заведения и кафенетата. Това, което показваш на терена, е значимото. Противниковият тим е изработен от много опитни футболисти, с дълъг стаж в елита и го демонстрираха. Искахме бързо да си вкараме гол и да решим мача. А се получи тъкмо противоположното. Ние инкасирахме два бързи и нелепи гола. Момчетата обаче демонстрираха темперамент и се върнаха в срещата. Истинското ЦСКА е на стадион " Българска войска ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР