Помощник-треньорът на Петър Хубчев Георги Донков сподели, че отборът няма

...
Помощник-треньорът на Петър Хубчев Георги Донков сподели, че отборът няма
Коментари Харесай

Донков: Нямаме никакви проблеми с ръководството

Помощник-треньорът на Петър Хубчев Георги Донков показа, че тимът няма никакви проблеми с управлението и че концентрацията сега не е ориентирана към тази тематика. Донков даде и оптимистични вести за отсъстващия отдавна Станислав Костов.

„ Най-важното за е, че стана здрав мач и нямахме травми. Основното за нас е да има конкуренция и всеки да се раздава ", стартира експертът.

„ От всички играчи сме удовлетворени през днешния ден, както и от тримата нови. Надявам се, че ще се приспособяват бързо “.

„ Ме мога да ви кажа къде ще играе Мартин Райнов. Това е единствено опит, за това са сходни мачове. Робърта има лека травма и преценихме, че е рано да влезе в този мач. Станислав Костов е подготвен и направи всички тренировки. Постепенно се връща във форма и сме доста удовлетворени от този факт “.

„ Не желая да разясня клюки за възможни прехвърляния. За момента това е селекцията “.

„ Ние сме съсредоточени върху нашата работа, гледаме да не разясняваме какво се случва в София. Ние би трябвало да си вършим работата тук “.

„ До момента не сме имали никакви проблеми с управлението. Не виждам за какво би трябвало да разясняваме това. Момчетата са експерти, както и ние. Няма какво да приказваме по тези въпроси, с цел да си търсим оправдание “, приключи Донков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР