Помощник треньорът на националния отбор по волейбол и наставник на

...
Помощник треньорът на националния отбор по волейбол и наставник на
Коментари Харесай

Николай Желязков: Не съм болен, имам антитела! От съображения за сигурност решихме да си остана една седмица вкъщи

Помощник треньорът на националния тим по волейбол и ментор на Нефтохимик 2010 Николай Желязков разкри пред dsport, че не е болен от COVID-19, а има антитела. В момента той не води физическата подготовка на националния тим.
 Ники Желязков в обществена изолираност (видео + галерия)
" Направени бяха бързи проби, на които се оказа, че имам антитела. Направен беше незабавно втори PCR тест, който сподели, че е негативен. Говорих с докторите, които ми споделиха, че съществуването на антитела значи, че съм го изкарал с времето. Дали без да схвана, дали, когато бях доста болен през февруари. Аз персонално считам, че тогава го изкарах. Оттогава нямам никакви признаци. Чувствам се изцяло здрав. От съображения за сигурност взехме решение да си остана една седмица у дома. След това ще си направя още един PCR тест и ще стартира да отивам на работа с тима, с цел да бъдат лимитирани безусловно всички страхове, че нещо може да предам на някого ", показа Желязков.
 Стефан Чолаков: Пранди ще пристигна в България в на 5 юли (видео)
" Дефакто съм го изкарал. Всички приказват, че вирусът е доста рисков и за това преценихме, че по-правилното да си остана у дома, макар че пробата ми е негативен и нямам вирус в мен ", добави той.
 Цецо Соколов: Нямаме някакви шампионати, само че имаме два месеца да се подготвим за тази европейска подготовка (видео)
" По-правилното е да не посрамвам на риск хората към мен ".
 Соколов: Тази подготовка и лагер е един доста огромен плюс за нас (видео)
" Около мен са фамилията ми. Те са добре и мисля, че няма никаква причина за терзания. Въпреки всичко, избирам да остана самоизолиран и през другата седмица ".
 Тодор Скримов: Евроквалификацията през януари е най-голямата ни мотивация (видео)
" Всички останали проби са негативни, тъй че няма аргументи за терзания ".
 Георги Петров: Отборът е много изменен и имаме потребност от напасване (видео)
" За мое благополучие доста рядко болен съм. Тогава бях доста болен. Месец със страхотна кашлица, зной, никаква мощ. Имах всички признаци за ковид. Тогава отсъствах три-четири следващи дни от подготовка. И останалите момчета от Нефтохимик го изкараха съгласно мен. Няма по какъв начин да бъдем сигурни. За мен целият тим го изкара тогава. Моето семейство един по един се разболяха. Жена ми, щерка ми, синът ми. Аз и щерка ми го изкарахме доста тежко, брачната половинка и синът ми го изкараха най-леко. Имаше момчета от тима, които бяха зле много време, други го изкараха по-леко. За мен този вирус беше ковид. Аз за себе си нямам друго доказателство, откакто имам сега антитела. След това не съм имал други признаци за болести. На 5 юли ще стартираме ", сподели още Николай Желязков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР