Помощник-треньорът на Марибор Саша Гайсар е оптимист, че словенският шампион

...
Помощник-треньорът на Марибор Саша Гайсар е оптимист, че словенският шампион
Коментари Харесай

Треньорът на Марибор: Очаква ни голямо предизвикателство! Трябва да бъдем на върха на възможностите си

Помощник-треньорът на Марибор Саша Гайсар е оптимист, че словенският първенец може да се оправи с Лудогорец в плейофите на Лига Европа.

Както е известно, Гайсар и спортният шеф Златко Захович бяха във Варна през уикенда и изгледаха от трибуните на " Тича " гостуването на " орлите " на Черно море, извоювано с 2:1 от разградчани.

" Двубоят, който изгледахме онлайн, удостовери усещанията ни, че Лудогорец разполага с футболисти с изключителни самостоятелни качества в офанзива. Това са играчи, които разполагат с експедитивност, техника, непредвидимост, многообразие. Стилът да се залага на подобен вид футболисти в Лудогорец е от години, а сполучливата скица се поддържа осемте трофеи на България и петте участия в групите на европейските шампионат (два пъти в Шампионската лига и три пъти в Лига Европа) ", разяснява Гайсар.

Varno do Varne.

Let je trajal 93 minut, zdaj z avtobusom do Razgrada.#GremoMaribor #MiSkupajEnoSmo pic.twitter.com/hYS31huoAD
— NK Maribor (@nkmaribor) August 21, 2019
" Сравнявайки Лудогорец с предходните си противници в квалификациите, те са доста разнообразни поради упоменатите нагоре характерности на играчите им. Те са разнообразни и по метода, по който се пазят, спрямо съперниците ни до момента. Очаква ни огромно предизвикателство, тъй че би трябвало да бъдем на върха на опциите си и в двата идни мача и да доближим равнището от предходните години, в които играхме в групите на Шампионската лига и на Лига Европа. Смятам, че сме способни да обезвреждаме мощните страни на Лудогорец, само че би трябвало да създадем доста мощен мач в България, а по-късно благодарение на нашата аудитория и в реванша, с цел да имаме шансове за нова приказка в Европа ", сподели още помощник-треньорът на Марибор. Лига Европа final кръг, четвъртък 22 август  Лудогорец 21:00предстои  Марибор
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР