Помощник-треньорът на Лудогорец - Светослав Дяков изрази надежди, че орлите

...
Помощник-треньорът на Лудогорец - Светослав Дяков изрази надежди, че орлите
Коментари Харесай

Светослав Дяков: Лудогорец ще стане шампион, но му трябва постоянство

Помощник-треньорът на Лудогорец - Светослав Дяков изрази очаквания, че " орлите " още веднъж ще побеждават с купата на България макар обстоятелството, че изостават от краткотрайния водач ЦСКА. Бившият капитан на разградчани е на мнение, че сега се построява напълно нов тим, който занапред ще усилва възможностите си за попадане в груповата фаза на Шампионската лига. Ето какво още сподели той пред сътрудниците от " Арена Спорт " по Българска национална телевизия:
 Лудогорец съумя да картотекира в УЕФА две от новите си попълнения
Лудогорец съумя да картотекира в УЕФА две от новите си попълнения

Очаква се пък до дни " oрлите " да завършват още 2 покупко-продажби

" Лудогорец се нуждае от нови попълнения. Нуждаем се от още един-двама нови. Това не значи, че качеството е ниско и в този момент. За да се борим за задачите на Лудогорец, би трябвало ни доста необятен състав. Знаете продължаваме в Европа, там задачите ни са да отстраним Андерлехт. 

Смятам, че Лудогорец ще стане първенец. В момента ЦСКА ни водят с 1 точка. Заслужили са да са преди всичко. Всичко е в ръцете на нашия тим. Освен ЦСКА има и други стойностни тимове. Лудогорец би трябвало да увеличи своето равнище и да бъде непрекъснат. Постоянството печели шампионата.

Мен ме нямаше година и половина в Разград. Сменило се е цяло потомство, малко повече футболисти са се привлекли. Рязката разлъка с доста съществени фигури направиха по този начин, че Шампионската лига да наподобява малко по-недостижима цел. Ще би трябвало време. Сигурен съм, че Лудогорец ще има своите нови водачи. Отборът не е построен по този начин, както на всички ни се желае. 

Чувствам се необичайно в ролята си на помощник-треньор. Имам още доста да изучавам. Благодаря доста за получената опция да се развъртвам. Зимната подготовка я отчитаме като добра, само че за жал се стигна до двете тежки травми на Рик Джонатан и Диниш Алмейда. Това обаче е футболът, случват се такива неща ".
 Тиаго с по-големи шансове от Тисера за титулярен нападател на Лудогорец
Тиаго с по-големи шансове от Тисера за титулярен нападател на Лудогорец

Драма в Разград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР