Помощник-треньорът на Лудогорец Светослав Дяков даде мнението си след загубата

...
Помощник-треньорът на Лудогорец Светослав Дяков даде мнението си след загубата
Коментари Харесай

Дяков: Пирин ни показа днес как трябва да играем

Помощник-треньорът на Лудогорец Светослав Дяков даде мнението си след загубата на своя отбор от Пирин. “Орлетата ” надделяха в Разград първенците с 1:0, а след срещата Дяков приказва за представянето на Лудогорец вместо Анте Шимунджа, който не застана пред медиите.
 Пирин нокаутира Лудогорец и вгорчи дебюта на Тодор Неделев Пирин нокаутира Лудогорец и вгорчи дебюта на Тодор Неделев
“Посредствено второ полувреме. Мислехме, че ще бъде елементарен мач, само че противникът ни сподели по какъв начин би трябвало да играем ние.

Имахме през първото полувреме много сериозен превес, само че чистите обстановки липсваха. Не сме удовлетворени от това. Мачове, които би трябвало да печелим непременно. Не сме се предали и до последния мач ще гоним шампионска купа. Ние гледаме единствено нас. Добре пристигнало е, когато съперниците ни губят точки, само че гледаме нас. Проблемите са единствено при нас. Другите тимове не ни тормозят, в случай че би трябвало да съм почтен.

Длъжни сме да се вдигнем още идващия кръг. Имаме много рискови футболисти и от тях се желае да покачат своето качество, защото можем.

Може би няма толкоз опитни хора. На нас ни е ясно, че градим млад тим. Трябва да сме разнообразни на терена.

Момчета, които имат много проблеми, които мъчно мислят за футбол демонстрират по какъв начин би трябвало да живееш и по какъв начин да играеш. Те желаеха през днешния ден и съумяха ”, съобщи Дяков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР