Помощник треньорът на Лудогорец Бруно Пивети говори пред медиите след

...
Помощник треньорът на Лудогорец Бруно Пивети говори пред медиите след
Коментари Харесай

Помощникът на Аутуори: Ако дадем сърцето си, ще станем шампиони

Помощник треньорът на Лудогорец Бруно Пивети приказва пред медиите след успеха с 2:1 над Левски. Пивети застана пред камерите, защото Пауло Аутуори отхвърли да комантира мача.

" Беше доста сложен мач. Успяхме да излезем отпред в класирането, в този момент би трябвало да запазим първата позиция. През първото полувреме контролирахме дуела с преса, при започване на второто полувреме също бяхме по-добри.

Пропуснахме да затворим мача с няколко положителни положения, по-късно направихме и неточности. Имахме стойностен тим против нас, с положителни футболисти и добър треньор. Последният мач постоянно е най-трудният. Сега сме на първото място, в случай че във всеки дуел дадем сърцето си, ще спечелим купата, би трябвало да се придържаме към нашия проект.

Имам си хрумвания, ще останем с играчите, множеството, всички играчи желаят да се развиват с нас, сигурен съм, че ще се оправим. Аутуори има страхотни качества и като треньор, и като човек, би трябвало да уважим решението му да си тръгне ", съобщи Пивети.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР