Помощник-треньорът на Лудогорец Алекси Желязков отдаде многото пропуски на орлите

...
Помощник-треньорът на Лудогорец Алекси Желязков отдаде многото пропуски на орлите
Коментари Харесай

Желязков: Имаме доказани футболисти, искаме 100-процентов Кешерю

Помощник-треньорът на Лудогорец Алекси Желязков отдаде многото пропуски на орлите против Царско село на непределната мотивация поради сгъстения цикъл от мачове.

" Може би хората са очаквали по-изразителна победа, само че за нас в щаба това не е изненада. Играем на 3 фронта, през 2-3 дни имаме мач и е мъчно във всеки от тях да се търсят пределната мотивация и готовност. Предвид сгъстената стратегия съм признателен от това, което показахме.

Натоварването е много огромно и преди всеки мач се вижда доколко футболистите са подготвени за идващия. Още повече, че идващите мачове са значими. Преценяваме кои футболисти са в най-хубаво положение.

Имаме потвърдени футболисти, които пред вратата могат и знаят по какъв начин да играят. Да, през днешния ден имахме много положения, които не успяхме да отбележим, само че това го приписвам на непределната мотивация в този сбит цикъл от мачове.

Кешерю желаеме да бъде възобновен на 100 %. Това беше и повода в последните мачове да не играе. Оттук нататък медицинският екип прави всичко допустимо, с цел да бъде подготвен той за игра в идващите мачове ", сподели Желязков след успеха на Лудогорец с 2:0 над Царско село.
efbet Лига 14 кръг, вторник 29 октомври  Царско село 0:2краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР