Помощник треньорът на Илиан Илиев в Черно море Петър Костадинов

...
Помощник треньорът на Илиан Илиев в Черно море Петър Костадинов
Коментари Харесай

Петър Костадинов: Черно море измъкна точка

Помощник треньорът на Илиан Илиев в Черно море Петър Костадинов е на мнение, че “моряците ” са съумели да измъкнат точка при визитата си на Ботев в Пловдив, защото “канарчетата ” са имали по-чисти положения. Както писахме, срещата приключи 1:1.

“Мисля, че измъкнахме една точка през днешния ден. Изиграхме положително първо полувреме, ударихме две греди. В началото на вторто полувреме обаче започнахме едва, само че имахме шанс, защото Ботев имаше повече положения през второто полувреме, а ние играехме прекомерно доста с вратаря. Може би отрицателно въздействие оказа това, че Илиан Илиев не бе в съблекалнята на почивката. Когато ни вкараха гола, се събудихме и погледнахме повече напред. Няма да се оправдаваме с неналичието на хора. Знаете, че преди началото на сезона знаете, че при нас имаше проблеми. Много хора предвиждаха, че ще се борим да не изпаднем. Искаме да построи добър тим. Разбира се, че ще желаеме да играем в шестицата, само че то не е самоцел. Имаме още три мача - ще забележим какво ще се случи ”, сподели Костадинов пред Диема Спорт, представен от Sportla.bg.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР