Помощник-треньорът на Черно море Петър Костадинов празнува рожден ден. Днес

...
Помощник-треньорът на Черно море Петър Костадинов празнува рожден ден. Днес
Коментари Харесай

Черно море поздрави помощника на Илиан Илиев

Помощник-треньорът на Черно море Петър Костадинов чества рожден ден. Днес наставникът в щаба на Илиан Илиев навършва 41 години.

Костадинов е роден в Димитровград. Кариерата си на футболист стартира в школата на едноименния отбор в родния си град и играе на поста отбранителен полузащитник. В професионалния футбол записва първите си мачове през сезон 1996/1997 година. През 1998 година играе чартърен в Армеец (Сливен), до момента в който отбива наложителната по това време военна работа. След това 4 сезона носи екипа на Черноморец (Бургас), а през 2003 година е притеглен в Черно море, където играе до края на 2008 година

С екипа на " моряците " Костадинов има общо 122 мача и 3 гола в " А " група. През сезон 2003/2004 година играе със настоящия треньор на Черно море Илиан Илиев, а след това става негов асистент.

За първи път двамата са тандем в Интерклуб (Луанда) в Ангола напролет на 2014 година. През зимата на 2016 година се местят в Пловдив, където поемат локалния Локомотив. През 2017 година Костадинов оказва помощ на Илиан Илиев във Верея, а от 2018-а е асистент на експерта в Черно море.

Ръководството на " моряците ", футболистите и чиновниците на " Тича " честитят празника на Костадинов и му пожелават здраве и доста триумфи с тима на Черно море.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР