Помощник-треньорът на Анатоли Нанков говори след равенството на армейците в

...
Помощник-треньорът на Анатоли Нанков говори след равенството на армейците в
Коментари Харесай

Нанков отговори: С COVID ли е Стойчо, защо новият не игра и как бяха тези на проби

Помощник-треньорът на Анатоли Нанков приказва след равенството на " армейците " в първата другарска среща от зимния лагер на тима в Турция. Тимът приключи наедно 1:1 против Стал (Милец) от Полша. Нанков приказва за старши треньора Стойчо Младенов и призна, че има здравословни проблеми.
Той обаче показа, че не става въпрос за ковид. Освен това разяснява и за какво новото попълнение на отбора Маурисио Гарсес не взе присъединяване в дуела. Нанков не пропусна да отговори на въпрос и за играчите на проби в ЦСКА.
" Доволни сме от старанието на футболистите, работим най-вече за физическа подготовка, поуморени са футболистите. Доволни сме от желанието за игра, имахме и три млади момчета, които за първи път играят и две момчета на проби, които трябваше да забележим в игрови обстановки. Доволни сме като показване.
Като пристигна време, ще кажем. Осман и Алексис като поработят още малко и ще забележим, ще решим дали могат да оказват помощ на тима, или не. Имаме много работа още, има време до първия мач. Тепърва започваме тактически занимания и още доста други неща. Надяваме се на хубаво време и да реализираме това, за което сме тук в Турция.
Стойчо Младенов има здравословни проблеми, не е загадка за никого. Не е ковид, само че има проблеми, надяваме се до една седмица всичко да е наред с него и да се върне на нормалния си пост. Имаме трима централни бранители, към този момент не търсим, търсим на други позиции - да укрепим халфовата линия. И Гарсес, и Томас Лам пропуснаха тренировки, надяваме се до ден-два да стартират тренировки. Гарсес има леки здравословни проблеми - простуда, тренира три дни с нас, само че тази простуда го извади от строя за няколко дни. Надяваме се от на следващия ден да стартира пълноценно да работи " - съобщи Нанков.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР