Помощ оказва и полицията за визуализиране на кадрите от охранителните

...
Помощ оказва и полицията за визуализиране на кадрите от охранителните
Коментари Харесай

Отвеян Музикант Затри Безценна Цигулка На 3 Века!

Помощ оказва и полицията за визуализиране на фрагментите от охранителните камери във влака и на спирките, през които той е минал.

Солистът Стивън Морис не запомнил цигулката си, направена от немския лютиер Давид Теклер през 1709 година, във вторник вечерта във влака от гара Виктория в Лондон за Орпингтън, югоизточно от столицата. Морис трябвало да вземе на заем цигулка от брачната половинка си, която също е професионален музикант, с цел да свири с Кралския филхармоничен оркестър на два концерта с Андреа Бочели през уикенда.

" Разстройващо е, че я изгубих. Освен цената й, с нея си изкарвам и хляба " - сподели музикантът, свирил във филми като " Властелинът на пръстените " и " Джеймс Бонд ", както и с Дейвид Боуи и Стивън Уондър.

" Аз бях единствено неин страж, един от многото, свирили на този инструмент. Надявах се един ден да я предам на различен цигулар. Според сътрудниците ми на осъществяването не се е отразило, че изсвирвам на друга цигулка, само че беше като да съм с ампутирана ръка ".

Музикантът прикани, в случай че някой откри цигулката, която той е купил през 2003 година и я счита за " парченце от историята ", да я върне.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР