Поморийците Мартин Душев-Барбарона и Веселин Кръстев-Плешивия са наблюдавани близо месец

...
Поморийците Мартин Душев-Барбарона и Веселин Кръстев-Плешивия са наблюдавани близо месец
Коментари Харесай

Страшни разкрития за двете знакови мутри Барбарона и Плешивия от Поморие

Поморийците Мартин Душев-Барбарона и Веселин Кръстев-Плешивия са следени близо месец от столични криминалисти, преди да бъдат задържани при започване на август, твърди Флагман.бг.

Известните ъндърграунд фигури попаднали в полезрението на ГДБОП, защото проверяващите получили информация, че може да са част от бандата на столичния необут Радмил Ранов-Радо Ланеца.

Барбарона и Плешивия, както и Йордан Марков-Топа, са арестувани на 7-ми август сутринта, когато редом в цялата страна се организира акция против хората на Ланеца. Бандата е посочена от прокуратурата за най-голямата досега проведена незаконна група за разпространяване на дрога у нас.

Според източници Барбарона, Плешивия и Топа не са част от хората на Ланеца. Тримата работили независимо и това станало ясно съвсем незабавно на бопаджиите.

Те обаче развили сериозна ферма в къщата на Топа в сунгурларското с. Ведрово. Тримата са закопчани, тъкмо преди да залеят с лека дрога Южното Черноморие в разгара на летния сезон.

Според източници Барбарона не припарвал до фермата в Сунгурларско. Той се пазел доста, защото против него към момента има обвинявания за ОПГ-то на Любомир Славов-Мазния, когато Душев бе сгащен в марихуанова ферма в с. Каменар.

Затова Барбарона се съгласил да финансира незаконната скица с 5–цифрена сума, а с развъждането да се занимават Плешивия и Топа. Планът бил канабисът да се отглежда по специфичен метод, което доста да увеличи качеството и надлежно цената му.

Припомняме, че Плешивия и Топа бяха закопчани от спецполицаи с качулки в къщата на Марков във Ведрово. При акцията са конфискувани близо 300 растения с марихуана, както и три чувала с подготвена продукция и още стръкове канабис.

Експертиза занапред ще открива точното количество на дрогата. Душев е задържан по същото време, само че в дома си от чиновници на РУП-Поморие.

В момента тримата се намират зад решетките в Бургас. Срещу тях са повдигнати обвинявания за държане и развъждане на опиати за разпространяване. До момента Барбарона, Плешивия и Топа не са привлечени като обвинени като част от групата на Радо Ланеца.

Тримата са с богати престъпни досиета. Най-известната ъндърграунд фигура сред тях несъмнено е Барбарона. Душев е осъждан цели 7 пъти, само че влиза по делото с чисто досие, защото се води оправдан.

Преди 4 години Барбарона и Плешивия бяха задържани и упрекнати за побоя над Стоян Тончев, само че по-късно съдът ги оправда. Този път обаче против тях имало задоволително доказателства за съществени присъди, настояват нашите източници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР