Поморие. Започва събирането на номинации за ежегодната класация за избор

...
Поморие. Започва събирането на номинации за ежегодната класация за избор
Коментари Харесай

Събирането на номинации за класацията „10-те най-добри спортисти“ от община Поморие започва

Поморие. Започва събирането на номинации за годишната ранглиста за избор на десетте най-хубави спортисти от община Поморие. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . До 2 декември 2019 година спортните клубове могат да подават своите оферти на е-поща [email protected] или в стая № 12 в постройката на Община Поморие.
Всеки състезателен клуб може да подаде номинации в следните категории:
„ 10 най-хубави спортисти на Община Поморие ” („ мъже / дами ”, „ юноши / девойки ”, „ деца ”)
„ Треньор на годината ”
„ Отбор на годината ”
„ Поморийска горделивост ” (Номинации в тази категория се вършат на изявени спортисти от община Поморие, участници в държавни и интернационалните шампионати, само че състезаващи се за клубове, отвън общината)
Постигнатите триумфи се показват малко и ясно.
В „ Допълнителни бележки ” на бланката за номинации в компактен вид да се уточнят спецификите при класиранията за продобиване на призовите места в съответния спорт (например при спортните танци – Рангът на надпреварата, Състезателните класове и други характерни характеристики)
Обществен съвет по спорт – Поморие обобщава информацията от извършеното гласоподаване, пресмята резултатите от анкетните карти с номинации по обособените категории. В резултат на това се дефинира „ Треньор на годината ” и челната десетка на най-заслужилите спортисти на Община Поморие за 2019 година, подредени, по азбучен ред.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР