Поморие. Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските

...
Поморие. Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Мария Габриел и Ивелина Василева се срещнаха с жителите на Поморие

Поморие. Водачът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел и претендентът за евродепутат Ивелина Василева участваха на откриването на предизборна приемна в центъра на Поморие. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . В диалог с жителите на града претендентите за евродепутати показаха акцентите от предизборната платформа за идните избори за Европейски парламент на 26 май. Мария Габриел и Ивелина Василева разговаряха и с представители на пчеларските сдружения от района.
„ Винаги пристигам в Поморие на драго сърце. С поморийските пчелари ни свързват общи борби за бранша, тук организирах и открит урок от акцията ми " Медена закуска ”, сподели лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел и благодари на присъстващите за сърдечната среща.
„ Европа е на всички места, даже и в най-малките обитаеми места. Ние ще работим за това да има повече планове с директни изгоди в всекидневието на хората ”, добави още Габриел. „ Ние се придържаме към няколко съществени позиции, свързани директно със отбраната на българския народен интерес, на българското произвеждане и земеделие. Няма да допуснем двойни стандарти. Конкретно за Черноморския район - идеята ни е да го развиваме и съхраняваме. Вярвам, че с рационална политика можем да опазваме природата и ръка за ръка с това да работим за развиването на районите и локалните действия “, акцентира претендент за евродепутат Ивелина Василева.
На събитието участваха кметът на община Поморие Иван Алексиев, ръководителят на Общинския съвет и общински координатор на ГЕРБ Адам Адамов, народните представители Ася Пеева, Галя Желязкова и Димитър Бойчев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР