Помогнаха на почти всички отбори. Държавата, Бойко Борисов. Защото Бойко

...
Помогнаха на почти всички отбори. Държавата, Бойко Борисов. Защото Бойко
Коментари Харесай

Сираков: Ние не молим за помощ, за да похарчим парите за футболисти! Искаме стадион, който ще е за нашите деца

" Помогнаха на съвсем всички тимове. Държавата, Бойко Борисов. Защото Бойко Борисов оказа помощ с персонален ангажимент. Само на Левски не оказа помощ ". С тези думи мажоритарният притежател на " сините " Наско Сираков отговори на почитателите, които не са удовлетворени от изявлението му, че страната би трябвало да помогне на клуба за градеж на стадиона.
 Наско Сираков: Няма да бият Левски като барабан Според именития нападател апелът на последователите да не се желае държавна помощ е " типичен популизъм ".

" И ние да се вършим на ощипани. Как щяло да прозвучи това? Ние не молим за помощ, с цел да похарчим парите за футболисти. Искаме стадион, който ще е за нашите деца и внуци. Да идват години наред тук, всеки втори уикенд и да се усещат добре и удобно ", сподели Сираков пред уеб страницата Levski365.com.
 Наско Сираков и Павел Колев приказват за бъдещето на Левски @@@
" Моделът ние ще го променим, това е ясно. Искам Левски да стъпи на краката си и да съм действително последният мажоритарен акционер преди да сменим модела. Левски би трябвало да е на последователите и те да избират президент. Мога да кажа, че ние към този момент изследваме по какъв начин това е допустимо юридически. Иска ми се това да се случи в идващите три години ", сподели още притежателят.

" Левски е ръководен безконтролно, това е истината и няма какво да го крием. Например, това с безкрайното текучество на играчи. Говорим за едни десетки милиони, които са отишли в заплати на играчи, а те не са дали нищо на клуба. В комисионни и трансферни суми по привличането им. В неустойки, с цел да може да си тръгнат и да дойдат нови. Това е един доста циничен цикъл, който е нанесъл голяма вреда върху Левски ", сподели Сираков.

Той бе безапелационен, че за Станимир Стоилов " вратата постоянно е отворена ". Покана към него обаче би трябвало да пристигна, едвам когато клубът си е стъпил на краката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР