Помните я като най-красивата българка на 2002 г. След като

...
Помните я като най-красивата българка на 2002 г. След като
Коментари Харесай

Теди Бургазлиева проговори за смъртта на сестра й и бебето й, както и за развода със сина на Стойчо Младенов! Непоказвани снимки

Помните я като най-красивата българка на 2002 година След като се окичва с короната Мис България, Теди Бургазлиева не е позволена до международния конкурс по хубост на Сейшелските острови. Оказва се, че на 14 година е театралничила гола за наше списание, което е отвън регламента. Въпреки това Теди прави страхотна кариера на модел, написа btvnovinite.bg.



Омъжва се за футболиста Александър Младенов, по-големия наследник на именития треньор по футбол Стойчо Младенов през 2005 година, само че скоро по-късно се развежда. През 2010 година сестра й Яна умира трагично от малко познатия синдром на ХЕЛЛП и то по време на бременността. След тази поредност от трагични събития в живота на миската, тя взима решение да замине в чужбина и да стартира нов живот, написа Блиц.

Днес една от най-красивите Мис Българии живее в Лос Анджелис със своя нов брачен партньор.



„ Намирам се на нашата красива тераса на върха на постройката, в която живеем със брачна половинка ми. Времето е необикновено, гледката е неповторима, може да минават съседите ми и да помахат на камерата. Вече близо 10 години съм в Щатите, в Лос Анджелис към 7. Много обичам да пътувам, бях 2 години тук, по-късно отпътувах за Ню Йорк, живях към две години и половина, по-късно осъзнах, че Калифорния е моето място и се върнах още веднъж тук и през последните 5 години съм си в Лос Анджелис. Занимавах се с финанси и вложения, само че напълно скоро открих моята първа компания, която е обвързвана със самоусъвършенстване и личностно развиване, споделя се " Лайф програминг ". Целта на компанията в действителност е да помогне на хората да живеят живота на фантазиите си. Аз в действителност съумях през последните няколко години да трансформира доста от навиците си и да основа живота, за който същински бленувам. Успях да уравновесявам всички звена в живота си, тъй че да бъда задоволена и щастлива във всеки един аспект. Здраве, обич, другарства, кариера и доста ми се искаше тези познания и този опит да предам на повече хора и да оказа помощ на повече хора да реализират същото. "



Днес Теди с носталгия си спомня за състезанието направил я една от най-известните българки.

„ Мис България постоянно ще остане един от най-прекрасните моменти в моя живот и една сбъдната детска фантазия. Конкурсът ми донесе ужасно доста, научи ме на ужасно доста, аз пораснах безусловно за една година, отговорността да си Мис България е в действителност голяма, тъй че доста неща изживях, както хубави, по този начин и неприятни. Видях, че славата е нож с две остриета, както може да ти даде, по този начин може и да ти вземе. Много девойки се записват на тези състезания в устрема си по някакъв метод да се почувстват по-обичани, по-харесвани, в действителност тази популярност може да те дръпне надолу и да изградиш комплекси. Постоянно упованията към теб са големи, непрекъснато си сравняван с някой различен, тъй че Мис България ме научи на доста. ”

След славата и триумфа, в живота на Теди следват редица трагични събития.

„ Аз изгубих сестра си, и племенничето си при затруднения по време на бременността й, тя беше с диагноза синдром на ХЕЛЛП, който не е доста прочут и в България съвсем няма информация за този синдром, нито за аргументите за появяването, нито за лекуването, в действителност доста рядко заболяване. Дори тук в Щатите не се приказва доста за него. Но пък тук се приказва за положение прееклампсия, което е предходник на ХЕЛЛП синдрома. И в случай че младите майки и дами, които плануват да забременеят просто посещават лекаря си постоянно могат да предотвратят прееклампсията, което за мене значимо –следете си кръвното, тъй като в случай че видите, че то се повишава може да е признак, белтък в урината, изследвайте се, планувайте добре. ”

Загубата на сестра й е вторият удар в живота на Теди Бургазлиева.

„ Да отпътува за Щатите главната причина беше моя несполучлив брак и развода ми. Просто имах потребност да остана сама, имах потребност да пътувам. Може би множеството разведени дами ще ме схванат, просто желаех да се откъсна от всичко познато, от предишното, общите ни познати, желаех да пътувам, да видя света, да работя върху себе си, да видя какво още и липсва на мен като човек, с цел да бъда задоволително осъзната и да знам какво тъкмо желая от една връзка и Америка постоянно е била фантазия. ”

Мечтата обаче се сбъдва с цената на доста ограничения и компликации.



„ Когато пристигнах за първи път ми беше доста мъчно, минах през ограничения, доста работа, спах в една дребна стаичка без мебели, на един матрак на пода, нямах пердета на прозорците, колкото да свързвах двата края, работех на 3 места, нямах познати, другари, хора, на които да разгадавам, беше доста, доста мъчно. Тотално друг човек бях, бях доста капризна, чаках, че всичко иска ми се сервира на готово, отваряха ми се доста порти, бях познато име, просто ми беше доста елементарно. Изведнъж пристигнах тук, никой не ме познава, аз не познавам никой, британският ми беше много зле. Това беше учебно заведение, което ме направи мощна. ”



Тук Теди среща инцидентно и бъдещия си брачен партньор Симеон. И той като нея емигрирал в Щатите без да познава никого. В началото тя му била нещо като гид и му показвала Лос Анджелис, само че лека-полека другарството им минало в сериозна връзка.

 „ В персонален проект съм доста щастлива, и признателна, че до мен има подобен неповторим човек. Оженихме се предходната година, на една доста скромна женитба, само че магическа, на една стъклена черква до океан. Много красиво беше, единствено най-близките от фамилията ни бяха там както и някои от най-хубавите ни другари. Искахме скромна гала, да няма непотребна дандания, лудница, празненства, непретенциозно беше, само че незабравимо. "



На първо място със брачна половинка ми си мечтаем да сме живи и здрави, да имаме здрави и умни дечица, да ги отгледаме в успокоение и уют, да сме финансово постоянни, да развиваме бизнесите си скорострелно, с цел да можем да помогнем на колкото може повече хора да живеят живот като нашия и да намерят себе си. ”



Животът на Теди Бургазлиева е заслужен за кино сюжет. Засега - ще бъде публикуван на книга. Пише я сама.

„ Книгата е доста забавна, тъй като е освен обвързвана с мен, само че и с моя опит, грешките ми даже, с които считам, че мога да допринеса към всеки човек в България да живее по-стойностен живот, да откри любовта на живота си, да бъде по-здрав, да откри бизнес начинанието, което да го прави благополучен, тъй че напълно скоро се надявам да издам тази книга. Но се надявам най-малко до есента книгата да е приключена и подготвена. Така че очаквайте. ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР