Помните ли всички случаи, при които граждани бяха връщани от

...
Помните ли всички случаи, при които граждани бяха връщани от
Коментари Харесай

Бенатова: Помните ли, че здравната система колабираше и преди кризата с коронавируса?

" Помните ли всички случаи, при които жители бяха връщани от разнообразни лечебни заведения, до момента в който коли за спешна помощ ги разхождаха из града, в търсене на " отворена врата ". Помните ли всички случаи със закъснели екипи на " Спешна помощ ".
Помните ли всички проблеми за възможни неточности при лекуване, небрежност, комплициране. Помните ли всички червени лампи за дефицит на лекари, медицински сестри и санитарни в българската здравна система.
 Мисли ли страната за хората с увреждания при въвеждане на ограничения против ковид? Мисли ли страната за хората с увреждания при въвеждане на ограничения против ковид?
Три цивилен организации, работещи в областта на отбраната на правата на хората с увреждания, желаеха среща с министъра на здравеопазв...
Помните ли всички сигнали и следствия за източване на същата тази здравна система с изписване на скъпи пътеки ", написа журналистката Миролюба Бенатова във Facebook и продължава с неуместните въпроси.
" Помните ли всички случаи, в които вие и околните ви сте си носили спално долни дрехи в лечебните заведения и сте си купували консумативите. Помните ли какъв брой пъти е повдигнана тематиката за консумативите.

Помните ли здравната сестра на перваза на Партийния дом.
 От Възраждане показаха сериозен проблем в опазването на здравето, доказван от мрачна статистика От " Възраждане " показаха сериозен проблем в опазването на здравето, доказван от мрачна статистика
Физическото здраве на българите от дълго време е унищожено. В The World Factbook на CIA, България е на трето място по смъртност с коефициент на...
Помните ли, че здравната система колабираше и преди рецесията със Sars Cov 2.
И нали към момента помните, че по тази причина не сте отговорни вие! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР