Помните ли войната разразила се преди няколко месеца между Валери

...
Помните ли войната разразила се преди няколко месеца между Валери
Коментари Харесай

БОЕЦ: „Крадецът“ подкрепя „Лъжеца“!

”Помните ли войната разразила се преди няколко месеца сред Валери Симеонов и Кирил Домусчиев, предприемач и началник на КРИБ?
Симеонов разгласи Домусчиев за „ безочлив апаш “, а предприемача го назова " измамник ". Ставаше дума за едни 55 милиона, които Домусчиев се опитваше да си спести, а страната правеше всичко допустимо да му подари тези пари. Тогава Симеонов го играеше „ положителното ченге “ и сякаш защитаваше ползите на страната! Същият Симеонов единствено няколко месеца преди този момент си късаше ризата с цел да подари Пирин на Цеко Минев и изобщо не го интересуваше интереса на обществото и страната!
Защо обаче е тази завист и ненавист на ръководещите към майките? ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ! Страх ги е, че в случай че Майките съумеят да реализират задачите си, това ще е мощен знак към всички останали и лавината ще тръгне! Така, както ги бе боязън и от модела на цивилен надзор върху активността на Фонда за лекуване на деца в чужбина и направиха всичко допустимо да смачкат тази институция и да разбият този модел, тъй като той се оказа сполучлив и жителите можеха да пожелаят да бъде прибавен всеобщо във всички институции! Деца умираха, само че техният живот не значи нищо за ръководещата ни мафия, значимото бе да недопуснат пробив във статуквото и контро,а върху институциите. "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР