Помните ли полицая от Сен Тропе, изигран от Луи дьо

...
Помните ли полицая от Сен Тропе, изигран от Луи дьо
Коментари Харесай

Бургазлии настояват нудистите да бъдат прогонени от плажовете

Помните ли служителя на реда от Сен Тропе, изигран от Луи дьо Финес, който гонеше голи мъже и дами на плажа? Жители на Бургас имат сходни планове. Те направиха подписка с апел: „ Не на голите тела на плажа”. Те желаят цялостна възбрана за нудистите на плажа, както и парични наказания за нарушителите.

„ Това, което ни стимулира, е дълготраен проблем. Едно малцинство от голи и полуголи мъже и дами не се тормозят да тормозят болшинството почиващи, които са облечени. Затова предлагаме на общината да вземе мерки”, сподели една от представителките на гражданското съдружие „ Не на голите тела на плажа ” пред Нова телевизия.

„ Притеснявам се до детето ми да се пече гола жена или мъж, да вземем за пример. Забелязала съм, че излагането на голотата на плажа, води до непотребен интерес от много ранна възраст при децата”, показа Веселина Загорчева.

Според някои от туристите обаче всеки човек би трябвало самичък да избира по какъв начин да се пече - дали с монокини, или с буркини.

„ На всички им е ясно, че в случай че няма дейно налагани санкции, резултат няма да има”, добави друга жена, която поддържа подписката.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР