Помните ли онзи велик филм Опасен чар с Тодор Колев?

...
Помните ли онзи велик филм Опасен чар с Тодор Колев?
Коментари Харесай

Слави: БСП и ГЕРБ се сгодиха. Кумуват патриотите

Помните ли оня популярен филм " Опасен сексапил " с Тодор Колев? В него Седларов и жена му скандираха с наслада: " Сго-дих-ме-се! " Защо си спомних за него? Защото през днешния ден Българска социалистическа партия и ГЕРБ се сгодиха. А кумове са им Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, написа Слави Трифонов в профила си във Facebook.

" И защо? За какво е тоя годеж? За пари. За нашите пари. За 8 лв. дотация на глас. Ама имало референдум, но хората желали 1 лев на глас, но дали своят вот три милиона и половина души - никой не може да застане на пътя на любовта. Любовта е по-силна от всичко. Особено политическата обич.
Българските политици са много безогледни и развратни в любовта си към парите. И това го поносим, извинете - го търпите. Какво си казвате - 8 лв. нищо не са. Да, но не е по този начин. Вие ги избирате и те за признателност ви обичат финансово.

Не ви ли омръзна, бе уважаеми българи? Нима думите чест и достолепие са единствено за Ботев и Левски?
Ако продължавате да допускате една тайфа да прави каквото си желае, в действителност скоро няма да има такава страна ", приключва Трифонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР