Помните ли онази весела песничка на Руслан Мъйнов, със закачливото

...
Помните ли онази весела песничка на Руслан Мъйнов, със закачливото
Коментари Харесай

"Що така бе, Миме": Жертвата Диана Димитрова не се яви за показания в МВР, защото...

Помните ли онази радостна песничка на Руслан Мъйнов, със закачливото заглавие " Що по този начин бе, Миме "?! Е, същото въпросче можем да зададем през днешния ден на Диана Димирова - пребитата от Юлиан Вергов актриса, която нададе обществен писък до небесата преди седмици... А през вчерашния ден отхвърли да се яви в полицията.

Невероятно ли ви звучи?! Признаваме, че и на нас. Като жертва по случая, Диана е трябвало да отиде и да даде показанията си пред органите на реда. Просто да повтори казаното пред цяла България и да опише даже още по-подробно за нападението на Вергов над нея. Не го е направила! А повода, която е изтъкнала, е меко казано нелепа.

Димитрова отказала да даде показания, тъй като, видиш ли... юристът й бил отвън страната. Ха в този момент, де?! Пита се в задачата за какво ти е толкоз незабавен този юрист, откакто ти си обвинителят, а не обвиненият?! Разбираме Вергов да бъде привикан и да би трябвало да се пази, само че Диана Димитрова...

Цялата тази сага стартира да намирисва на развалено и на все по-скалъпено. Потребители в нета питат стремително актрисата за какво е постъпила по този начин, само че несъмнено, съответен отговор няма. Всъщност за момента няма никакъв.

" Ако си човек, който е засегнат и се бори за правдата, желае наказване за нарушителя, нали ще се юрне на мига към полицията. Тя юриста си чакала?! Защо й е?! Да я държи за ръката или да й подсказва какво да разправя, че да не се обърка ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР