Помните ли онази ”вдъхновяваща реч”, в която преписващия речи Бойко

...
Помните ли онази ”вдъхновяваща реч”, в която преписващия речи Бойко
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Борисов излъга нагло, брутално и безобразно

Помните ли онази ”вдъхновяваща реч”, в която преписващия речи Бойко Борисов ни крещеше за потребността от ”Рестарт”? Помните ли великата концепция за нова конституция, която да се трансформира в основа на още по-светло бъдеще? А помните ли обещанието на господин Борисов, че в случай че не се одобри концепцията за нова конституция от Народното събрание, той ще подаде оставка?

Този човек излъга. Излъга безочливо, излъга брутално, излъга безобразно, излъга необмислено.

След лъжата му се сформира комисия за новата конституция, която е ЗАСЕДАВА ЕДИН-ЕДИНСТВЕН ПЪТ, ЕДВА ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ. Тази комисия беше управлявана от госпожа Десислава Атанасова.

Днес тази комисия беше закрита. А господин Борисов и неговата подлога госпожа Атанасова е добре да си напомнят, че в политиката има нещо, което се назовава ОТГОВОРНОСТ. И има нещо, което се назовава ОБЯСНЕНИЕ. И те -като ръководещи - са ДЛЪЖНИ да дават такива.

Тези двамата би трябвало да бъдат разчекнати от въпроси. Да дават отговор до обратен тласък, а не госпожа Атанасова да повтаря опорки като негоден грамофон.

За край, нещо занимателно. На формалната страница на госпожа Атанасова написа, че е политик. Не е. Не е " политик " думата, която я дефинира най-точно. А ситуацията е от " цялостен рестарт ", та до гибел. И въздух, при който е по-добре да не дишаш. Това е ръководството на " ГЕРБ ".

Мартин Димитров, Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР