Помните ли огнената блондинка Гергана, която бе сред големите звезди

...
Помните ли огнената блондинка Гергана, която бе сред големите звезди
Коментари Харесай

Помните ли русото изкушение на фолка Гергана? Ето как изглежда днес (СНИМКА)

Помните ли огнената русокоска Гергана, която бе измежду огромните звезди на поп-фолка? Преди време изкушението реши да се отдръпна от шоубизнеса, откакто понесе и доста хейт поради крадената ария „ Твоите думи “, въпреки и тя самата да нямаше виновност за случилото се. Тогава отговорен бе македонският композитор Оцко, само че срамът към случилото се подтикна Гергана да напусне музикалния бизнес.

Сега певицата, която е квалифициран магистър по геология, се е отдала на един по-нормален живот. В пресата даже се появи информация, че обратно на статута си на звезда, тя е почнала работа като касиерка във веригата „ Лидл “.

В последните дни на 2021 година Гергана се отдаде на зимните спортове, виждаме от изявления в обществените мрежи. Тя се посвети на каране на ски в курорта Боровец в компанията на близки другари. Имайки поради, че тя е от село Говедарци, което е напълно покрай ски пистите на Боровец, не е изненада, че Гергана е огромен почитател на ските и зимните спортове като цяло. Междувременно почитателите ѝ се надяват, че тя ще ни предложи нова ария някой ден, само че истината е, че това едва ли ще се случи.

А ето и по какъв начин наподобява сега тогавашната звезда на чалга жанра у нас:

 Гергана Гергана сподели по какъв начин наподобява сега

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР