Помните ли нокаутът, с който Владимир Кличко едва не прати

...
Помните ли нокаутът, с който Владимир Кличко едва не прати
Коментари Харесай

Защо Кубрат Пулев не трябва да вярва на очите си?

Помните ли нокаутът, с който Владимир Кличко едвам не прати Кубрат Пулев в болница? Самият боксьор в следствие призна, че не е бил подготвен за този дуел, а макар че е считан за един от по-добрите представители на отбранителния жанр, Кобрата отнесе съществени рецензии за своята отбрана. След треньорската промяна обаче, нещата стоят по напълно друг метод.
Ото Рамин отстъпи мястото си на Ули Вегнер - немското величие в специалността. Постпенно отбраната на Кобрата стана още по-добра, като даже " типичен бияч " като Дерек Чисора нямаше отговор на положителното показване в защита на Пулев. Дори това обаче не е задоволително съгласно индивида, който дава благо и драго да помогне на Пулев да донесе международната купа на българска земя.

" Проблемът на Кубрат, е че " живее " от своите очи и от реакциите си ". Това са думи на Вегнер в извънредно изявление за Sportlive.bg. " Заради това от време на време се получават проблеми. Той чака да реагира на дейностите на своя противник. Това не е верният за него жанр ", отсече Вегнер.
Каква обаче е толкоз значимата смяна, която Кубрат Пулев е трябвало да осъществие, вижте в извънредния материал на Sportlive.bg.
В събота вечер българинът излиза против Хюи Фюри в опит още веднъж да се добере до мач за международната купа в тежка категория. Битката сред двамата е в зала " Арена Армеец ", като може да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР