Помните ли най-атрактивния абитуриент за 2015 г.? Уникалната находка взриви

...
Помните ли най-атрактивния абитуриент за 2015 г.? Уникалната находка взриви
Коментари Харесай

Помните ли скандалния абитуриент с костюм на "Филип Плейн" за 18 бона от Бургас? Ще се шашнете какво прави той в момента

Помните ли най-атрактивния зрелостник за 2015 година? Уникалната находка взриви мрежата и направи известно едно до този миг непознато момче от Бургас, написа " Флагман ".

Ето по какъв начин стартира всичко:

Годината е 2015-та, мястото – Френската гимназия в Бургас, събитието – абитуриентският бал на учениците. Костюмът – черен, фина материя, марка „ Филип Плейн”, цена – 18 хиляди лв., обувките – елегантни, заострени, италиански, марка „ Чезаре Пачоти”, цена 12 хиляди лв.. Ученик с предложение за работа в Арабските емирства, с готовност да учи круизен мениджмънт в Бали.

Такава бе картинката през оня 24-ти май в двора на ПГРЕ „ Г. С. Раковски”, а името на основния воин Павел Горанов бе най-обсъжданото в продължение на дълго време

Днес, 3 години по-късно, историята продължава в същия дух. Високите стандарти, които сподели най-атрактивният зрелостник в България за 2015 година, не са били просто думи, твърди самият той. Бързо добитата популярност изстреля Павел безусловно в космоса и младежът споделя, че съумява небрежно да сбъдне всичките си фантазии.

22-годишният юноша е към този момент един същински млад управител. След завършването на образованието си животът му се прекатурва на 360 градуса. Започва да учи в Нов български университет, компетентност хотелиерски мениджмънт. Година по-късно го пращат за 6 месеца на специализация във Франция и Швейцария. Опиянен от опциите, които му се дават, Павел взема решение да стартира развиването си в нещо по-сериозно.

Амбициозният юноша приказва съвършено 3 езика – френски, британски и съветски. Забелязан от Ейч ар отдела на една от водещите компании, занимаваща се с круизни почивки, Павел бива притеглен от опитния екип и стартира работа в Louis Vuitton Moët Hennesy (LVMH) на борда на Celebrity Cruises, разкри самият той.

Бързо съумява да потвърди себе си пред висшестоящите и единствено след 2 месеца го издигат в йерархията на позиция управител - Luxury Retail Manager. Така се сбъдва фантазията на това 18-годишно момче, с костюм за 18 хиляди лв..

След назначението не се прибира в България повече от година. Обикаля из едни от най-екзотичните, красиви и привлекателни дестинации – Хаваи, Таити, Бора Бора, Папуа-Нова Гвинея, Маями и доста други. Заради високата позиция, която заема бургазлията, получава и солидно заплащане от 5-6 числа. Точната си заплата Павел избра да резервира в загадка, само че въпреки всичко уточни, че съумява да поддържа високия си стандарт на живот и няма от какво да се оплаче.

Младият управител е решил обаче да се откъсне за малко от блестящия метод на живот и да се върне до България, въпреки и за две седмици.

След 5 години вижда живота си още по-успешен, счита да запише още едно висше обучение в Ню Йорк или Ел Ей, където и да се откри за непрекъснато и да сътвори свое семейство. На този стадий обаче бургазлията се е концентрирал основно върху професионалното си развиване.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР