Помните ли Микаела Мадолева от Ергенът? Мика стигна до трето

...
Помните ли Микаела Мадолева от Ергенът? Мика стигна до трето
Коментари Харесай

Мика от "Ергенът": Често практикувам езически ритуали!

Помните ли Микаела Мадолева от „ Ергенът ”? Мика стигна до трето място в сантименталното шоу, само че не съумя да грабне сърцето на Евгени Генчев. И до момента в който след предаването доста от участничките съумяха да намерят любовта, то Микаела към момента я търси, видя kliuki.ws.

А ето и какъв би трябвало да е мъжът, съгласно Мадолева, с цел да завоюва сърцето й. „ Успешен, великодушен, грижлив и виновен. Общо взето някой, който ме обожава ”, споделя червенокоската със своите фенове.

„ Нямам прецизен блян. Гледам няколко детайла. Да е по-висок от мен. Хубави ръце и очи. Привлекателен глас и усмивка ”, прецизира условията си към претендентите за сърцето й.

Мика разкрива и че е вярваш човек, само че това не й пречи да практикува езически ритуали. „ По принцип съм православна християнка от дете. Но възгледите ми не се лимитират единствено до една истина. Често упражнявам и езически ритуали. Вярвам в Бог, само че без граници и фанатизъм ”, споделя Мадолева своите вярвания.

Ритуалите на Мадолева са „ най-различни ”. „ Често свързани с луната, с фетиш към природата. Вълнува ме окултното, мистичното и античното ”, признава червенокоската.

Мика разкрива и за какво не е дейна в обществените мрежи. „ Аз съм на правилото – качество пред количество. Пренапълни се с псевдо - инфлуенсъри, натегачи и лъжци ”, написа Мадолева за интензивността си в мрежата.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР