Помните ли Мая Делчева – поп фолк иконата от 90-те.

...
Помните ли Мая Делчева – поп фолк иконата от 90-те.
Коментари Харесай

Мая след Магапаса: Една поп фолк икона от 90-те

Помните ли Мая Делчева – поп фолк иконата от 90-те. Тогава, дружно с колегата й, основават паметния дует " Мая и Магапаса ". Но на върха на кариерата си Мая взема значимо решение - освен да напусне поп фолка, само че и България. И по този начин през 2007 година с няколко написани на лист хартия думи на британски, тя се озовава безусловно сама на летището в Лас Вегас, показва.

Днес, след повече от 13 години безмълвие, тогавашната суперзвезда дава първото си изявление. След години на спекулации и куп сюжети в жълтата преса, Мая приказва за изборите без взаимни отстъпки и потвърждава, че в поп фолка има и хора, които не са подготвени на всичко в името на парите и славата.

Интервюто с Мая Делчева е разказът на една майка, която поради бъдещето на щерка си, оставя без звук егото си в България. Стъпвайки на американска земя тя се трансформира в един от милионите емигранти, търсещи ново начало.

„ В началото съвсем всяка вечер си събирах багажа и си споделях: „ Утре се разсънвам, закупувам си билет и се прибирам в България “, споделя Мая. Това продължава три години, до момента в който певицата съумява да вземе щерка си при себе си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР