Помните ли малката и сладка Матилда? Нейната звезда изгрява още

...
Помните ли малката и сладка Матилда? Нейната звезда изгрява още
Коментари Харесай

Помните ли любимото дете на Холивуд

Помните ли дребната и сладка Матилда ? Нейната звезда изгрява още в ранна детска възраст. Нейното същинско име е Мара Уилсън и стана известна с функциите си във паметни филми като " Мисис Даутфайър " , " Матилда " , " Простичко предпочитание " .

20 години  след присъединяване си в тези, а и други ленти, тя остава разпознаваема със своя детски облик. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@film_italia) on Nov 17, 2014 at 9:50am PST

Тя несъмнено бе едно от най-известните деца в Холивуд, само че с годините Уилсън понижава участията си във филми. Тя снима няколко функции в къси сериали, а през 2016 година хваща химикала и влиза в ролята на публицист. 

В наши дни 32-годишната звезда от " Матилда " разказва шеметното си детство в книгата " Къде съм в този момент? ".
               

A post shared by (@marawilson) on Oct 2, 2019 at 3:24pm PDT

Разкази за славата, която идва като гръм от ясно небе; за това какво е да си малко момиче измежду огромни актьори; за прехода от кино звезда към непретенциозен живот, отвън публичния и медиен интерес.

Освен с книгата си, през 2016 година, Уилсън се завърна в медиите и с едно свое самопризнание, за което година по-късно тя съжали, че е направила. След офанзивата в нощен гей клуб в Орландо, актрисата призна, че е бисексуална.

По-късно тя съжали за признанието си. Причината - Уилсън получила обвинявания, че е употребила нещастието, с цел да завоюва вниманието към себе си.

" Една от аргументите да не се разкрия толкоз години беше, че израснах, слушайки, че бисексуалните девойки са " луди ", егоистични и алчни. Обичам вниманието, само че не съм толкоз коравосърдечна, с цел да се възползвам от сходна покруса ", написа тя в " Туитър ". 

В наши дни Мара Уилсън е известна като писателка и дейна персона в обществените мрежи, а за всички, израснали през 90-те, тя ще си остане обичаното дете на Холивуд.

               

A post shared by (@marawilson) on Mar 25, 2020 at 8:49pm PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР