Помните ли кучето, което прекарваше дълги часове вързано – без

...
Помните ли кучето, което прекарваше дълги часове вързано – без
Коментари Харесай

Кучето, оставяно с часове на къс повод в Пловдив, отново е вързано

Помните ли кучето, което прекарваше дълги часове вързано – без храна и вода в Пловдив? Е ориста му не се е трансформирала. Както по-рано ви разказахме, стопанинът на животинчето, го връзва на пай синджир, до момента в който той е в игрална зала до Централна гара, пише 
Прочетете още
Споделената тогава фотография на клетото четириного провокира вълна от отвращение. Мнозина даже се заканиха да беседват със притежателя.

Днес жена го е снимала на нормалното място. Тя е пробвала да приказва със стопанина, само че по думите ѝ, той се карал с нея.

„ Хайде, в случай че има мъже, действайте. На нонстопа на Централна гара е, кара се с мен, не дава и дума да кажа, “ написа тя в мрежата.

„ В предходен пост доста мъже се надъхваха, че в случай че отново го върже някъде и по този начин на пай мотив, ще се намесят, по тази причина апелирам, не се подигравайте с дамата, а в случай че можете помогнете, “ разяснява пловдивчанка.

" Госпожо, подайте сигнал на 112 за нечовешко отношение към животно. Но другояче за всички неразбрали, госпожата приказва за притежателя на кучето, който е хазартно подвластен и го оставя часове без вода и храна на супер къса верига, от която не може даже да легне, " напиcа друга жителка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР