Помните ли една от най-добрите сцени от филма Форест Гъмп“?

...
Помните ли една от най-добрите сцени от филма Форест Гъмп“?
Коментари Харесай

Какво каза Форест Гъмп на антивоенния митинг?

 Форест-Гъмп

Помните ли една от най-хубавите подиуми от кино лентата „ Форест Гъмп “? Когато той попада инцидентно на антивоенен протест и му дават думата. Но по време на неговата тирада някой изключва микрофона и звукът се включва едвам на репликата „ Това е всичко, което желаех да кажа за Виетнам “.

Участниците в митинга не чуха нито дума, с изключение на тези, които бяха на сцената. А знаете ли какво тъкмо сподели тогава Форест? Тайната разкрил Том Ханкс, изиграл ролята на огромния екран.

Но първо да забележим самия миг:

А ето и думите на Форест съгласно версията на Ханкс:

„ Понякога, когато хората отиват във Виетнам, те се връщат у дома при своите майки без крайници. Понякога те не се връщат изобщо. Това е неприятно. Това е всичко, което желаех да кажа за Виетнам “.

Но англоговорящите фенове не са съгласни с тази версия. Специалистите по четене по устни оферират следната версия на описа на Форест Гъмп “

„ Загубих своя най-хубав другар Буба във Виетнам. Буба знаеше всичко за бизнеса със скариди. Когато мислехме за връщането си у дома, ние планирахме да си купим катер за скариди.

Ние постоянно опирахме гърбовете си нощем, по тази причина не ни се постановяваше да спим в калта.

Но един път ни нападнаха, а Джени ми сподели: „ Не бъди самоуверен, Форест, просто тичай толкоз бързо, колкото можеш “. Така и направих. Бягах доста бързо и скоро бях напълно самичък. Но трябваше да се върна за Буба. Но всякога, когато се връщах да го диря, някой викаше „ Помогни ми, Форест, помогни ми “.

Така и правех. Накрая го открих, само че го бяха простреляли. Няколко минути откакто го открих, той умря в ръцете ми. Това ме огорчи. Така че не ми хареса Виетнам. Нито на лейтенат Дан. Той остана без крайници. Бедният лейтенант Дан… И това е всичко, което мога да кажа за това “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР