Помните ли чернокосата адреналинка от зората на Господари на ефира

...
Помните ли чернокосата адреналинка от зората на Господари на ефира
Коментари Харесай

Вижте какво се случва с адреналинката Ени след раздялата с Господарина ефира

Помните ли чернокосата адреналинка от зората на " Господари на ефира " Ени? Нейното цялостно име е Евгения Радилова Дъкуорт живее от дълги години в Съединени американски щати, занимава се с актьорство, разнообразни шоута и постановка.
В момента тя има късмет да завоюва конкурс на американското списание „ Максим " и да бъде на корицата на броя от януари/ февруари 2019 година, а също и да завоюва 25 000 $. Снимките за специфичното издание ще бъдат направени от фотографа Жил Бенсамон, който работи с Тайра Банкс за шоуто ѝ за модели. „ Идеята да вземам участие пристигна ненадейно, просто видях пост във Фейсбук с въпроса „ Имате ли качествата да бъдете идващият модел на „ Максим? " и си направих профил в съответната страница, където хората могат да гласоподават ", споделя Ени и добавя, че е признателна за поддръжката на публиката.
Със събраните гласове досега Ени е първа в своята група (дванайсета група за Средния Изток) към този момент четвърти следващ кръг. Битката до финала обаче ще продължи още няколко етапи. В момента участничките в конкуренцията са разграничени в 144 групи и към този момент са единствено 10 на брой във всяка от тях. От всяка група към този момент са отпаднали по 20 девойки, а до края на състезанието има още цели пет кръга. Победителките от всяка група отиват на полуфинали, а класиралите се на второ място ще бъдат разграничени в нови 26 групи от по шест участнички, от които ще бъдат определени и останалите полуфиналистки (първите девойки в дребните групи). За финалите пък ще има други 12 групи с 14 модела. Лидерките в последните 12 групи ще се състезават за купата Maxim Cover Girl. 100-те подгласнички на момичето от корицата ще бъдат включени в обичайна ранглиста на списанието за най-горещите дами в света. Публиката има опция да гласоподава до края на последния кръг, който завършва на 21 ноември.
„ Ще съм щастлива да вляза даже в стотицата, въпреки че за какво да не си бленувам и за корицата ", споделя разгорещено Ени. „ Интересното е, че аз към този момент бях на корицата на „ Максим " в България, имах опция да го направя поради „ Господари на ефира " и се в този момент с този конкурс се получава един цялостен кръговрат. Ако нещата в Америка се получат по същия метод както в България, ще взема всички от шоуто тук ", дава обещание с усмивка някогашната адреналинка. Тя не пропуща да означи, че в „ Господарите " е натрупала скъп опит и е научила доста от Маги Халваджиян, Зуека, Малин Кръстев, Рачков и всички останали. Казва още, че е основала невероятни другарства с екипа. Най-важните неща, които са ѝ помогнали отсега нататък, са били опцията да овладее освободеността пред камерата и да взе участие в усъвършенстването на модела на цялото предаване.
Ени отива в Щатите през 2005 година Тя смята, че това просто е трябвало да се случи и е било като предначертан миг в нейния живот. „ Америка ми даде опция да изпитам независимост, която нямаше да мога да изпитам в България, припомням си, че още първия път като стъпих на „ Тайм скуеър ", почувствах, че съм си в къщи и че желая да съм част от това грандиозно място ", споделя хубавицата. Късметът несъмнено е бил на нейна страна при идването ѝ тук. Първо идва майка ѝ и урежда документи за себе си и фамилията. После идва татко ѝ и взема зелена карта. Самата Ени получава зелената си карта тъкмо една седмица преди да навърши 21 години. „ Като пристигнах в Ню Йорк, започнах работа като всички други — сервитьорство и други сходни, записах се на британски ", изяснява тя. Преломен миг в нейната кариера се оказва постъпването й в „ Американската академия за трагични изкуства " през 2008 година, където са приключили звезди като Катрин Хепбърн и Дани Девито. Дипломира се със златен орден за най-хубава актриса в целия випуск. „ Никой не вярваше, че момичето с доста мощен акцент може да реализира това ", споделя Ени. След завършването си българката стартира професионална работа с натрупа от учебното заведение и взе участие в основни функции в четири пиеси в разнообразни театри. После получава оферти за два контракта — единия за реклами, другия — за спектакъл, филми и телевизия. „ Спечелих и основна роля в „ Кървава женитба " на Лорка и с тази роля влязох в един от актьорските профсъюзи. „ В този синдикат те одобряват с покана и съм доста горда, че аз бях призната от Елън Бърнстейн, която има „ Оскар " за кино лентата „ Алис не живее към този момент тук " и че след това тя ме предложения да играя нейната щерка в постановката „ Вишнева градина " по Чехов ", споделя сънародничката ни.
Ени е взела участие и в пет телевизионни сериали, измежду които „ Закон и ред " и „ Високо напрежение ". В „ Закон и ред " се е снимала в епизод излъчен преди четири години и е играла ролята на жена — терорист от Пакистан, която, за пред американците, се показва за продажница. Освен всичко друго, някогашната адреналинка режисира филми. Започва с режисурата инцидентно. Първият й план бил снимането на видео за ария на нейна другарка, като тя предоставила даже свои костюми. „ Спечелихме три фестивала в Ню Йорк, Ел Ей и Маями, бяхме признати на общо 12 такива форума ", прецизира Ени. Сега към този момент има лична продуцентска къща IDare и два лични късометражни кино лентата, които напълно скоро също ще тръгнат по фестивали. Друг неин план е правенето на шоута с огън и цялостни кабинетни стратегии за клубове и други събития.
За огромното сърце на Ени приказва обстоятелството, че на драго сърце работи с деца в Америка и далечния Китай. В Щатите по план на неправителствена организация тя оказва помощ на небогати деца да учат гратис по какъв начин се вършат филми, а в Китай е провела три пъти театрални уъркшопове и класове за постановка, още веднъж с деца. „ Китай е много затворена страна и се веселя, че с моите упътвания можах да накарам тези прелестни деца да разтворят сърцата си ", възкликва актрисата.
До края на годината Ени счита да се върне в България и да взе участие в специфична фотосесия на „ Плейбой " както и да види фамилията си и най-много своята баба. Плановете й са да пътува със брачна половинка си Дарън, с който са към този момент 11 години.
източник: fakti.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР