Помниш ли всички тези моменти, когато си оставал буден до

...
Помниш ли всички тези моменти, когато си оставал буден до
Коментари Харесай

Сега е моментът да се наспиш добре

Помниш ли всички тези моменти, когато си оставал безсънен до по-късно, с цел да си догледаш кино лентата и си съжалявал на сутринта? Всеки път, когато си си мечтал да се събудиш и непосредствено да започнеш работа, вместо да пътуваш до офиса? Сега най-сетне имаш задоволително време да се наспиш! Ако отново не успяваш, значи казусът може би е в леглото ти.
Извънредното състояние ни свари ненапълно неподготвени. Може би си на квартира или скоро си се преместил в такава. Може да си сменил неотдавна град, жилище или таман да си почнал ремонт. Да си бил отседнал при родственик или другар, и да си планувал преместване скоро. В такива моменти последното, за което човек се замисля, е комфортът на леглото му. А той е извънредно значим като цяло за здравето ни, за имунитета и за способността ни да се оправяме със напрежението, изключително в този под напрежение интервал. Защо?
Каква е връзката на съня със здравето и напрежението
Добрият сън през нощта се свързва с производството на значими за имунната система цитокини, които са виновни за бързината и способността ни да се оправяме с заболяванията. При липса на задоволително сън, равнищата на кортизола и адреналина в тялото ни се повишават, което ни прави нервни, прочувствени и избухливи. Сега, когато сме си у дома със фамилията, а новините така и така са напрягащи, да си нервозен е последното, което би желал. Затова положителната отмора е значима - за положителното на всички вкъщи.
А в случай че нямаш комфортно легло?
Ако не си съумял да се обзаведеш с комфортен нов матрак, преди да настъпи изключителното състояние и в този момент предпочиташ да пестиш от огромни разноски, решението е елементарно – топ матрак ! Независимо дали спиш на единично или двойно легло със остарял матрак, или пък използваш разтегателен диван, топ матракът се слага върху площта за сън, с цел да я усъвършенства и да ти обезпечи качествена отмора.

Топ матрак – универсалното решение
Топ матракът е тип по-тънък матрак, който поставяш върху главния или върху дивана. Той изглажда всички вдлъбнатини и неравности, дава ти свежа среда за сън и повече комфорт. Материалът, от който е направен топ матракът е от изключителна значимост. Например: Екосел пяната обезпечава повече опора на тялото, а Мемори пяната е доста адаптивна. Тя се излива по всяка извивка на тялото и дава непостижим комфорт. Някои топ матраци оферират спомагателни улеснения като разнообразни зони на комфорт за друга опора във всяка част на тялото. Такъв е топ матрак Риню Натура от Дормео. Той е със 7 релефни зони за другите елементи на тялото, които обезпечават нежно чувство за масаж по време на сън. Тези зони с изключение на за твоя комфорт се грижат и за по-добрата циркулация на въздуха в топ матрака, с цел да бъде проветрив и да не задържа влага. Седемте зони за комфорт на топ матрак Риню Натура оферират опора, ориентирана към всяка точка на тялото, с цел да не изпитваш болки в гърба, врата и кръста на сутринта. Мемори пяната нежно се отлива по всеки силует на тялото, с цел да заспиваш на мига.
Без алергии и миризми
Специалната обработка на топ матрак Риню Натура, Essential™, е 100% натурална отбрана против акари, бактерии и неприятни миризми. Използван е дестилат от маргоса (Azadirachta indica) и цинков пиритион. Съчетанието сред двете съставки способства средата ти за сън да е здравословна и чиста, с цел да си спокоен. Екстрактът от маргоса защищава от развиване на акари и тяхното оцеляване. А акарите са основните виновници за алергията към домакински прахуляк, както и повода да се будиш със запушен нос, който по-късно се оправя. Екстрактът от Цинков пиритион в Риню Натура има антимикробно деяние. В резултат на това топ матракът не задържа неприятни миризми.
Спиш като на облак всяка нощ
Мечтал ли си си в миналото да спиш на бухнал облак, реещ се в небето? Горе-долу това е чувството, когато спиш на матрак с мемори пяна . Тя нежно и въздушно обгръща контурите на тялото ти, без да се деформира, като след това напълно възстановява формата си. Тя е чудесно проветрива и естествено хипоалергенна, в нея не се задържат неприятни микроорганизми. А за по-добра хигиена, калъфът на Дормео Риню се смъква и пере в пералня на 40⁰С.
С топ матрак Риню Натура си подаряваш райска отмора и сладки сънища, всяка нощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР