Помислих си, че съм голямата работа след Стъклен дом, защото

...
Помислих си, че съм голямата работа след Стъклен дом, защото
Коментари Харесай

Ето каква тайна призна Луиза Григорова!

" Помислих си, че съм " огромната работа " след " Стъклен дом ", тъй като получих голямо внимание, внезапно, от доста страни, за което не бях готова ". Това споделя актрисата Луиза Григорова — Макариев в изявление за Dir.bg.

" Въобще не чаках, че ще има подобен взрив този сериал. Мислех си, че ще е нещо, което никой няма да гледа, а имаше заплашителен триумф и едно 19-20 годишно момиче просто се обърква ", продължава своя роман Луиза, която към този момент е осъзнала, че славата и известността не са всичко и могат да трансформират човек.

" Мислех се за извънредно значима, може би съм се държала надменно на моменти, което не ми прави чест. Но този интервал от единствено себе си отмина. Аз още в 12-и клас бях модел, имах към този момент кола, ходех с нея на учебно заведение и се обличах много по този начин — " като мацка " — с рокли, с токчета, с какво ли не, не знам какво съм си мислила… Представях си, че една жена би трябвало да наподобява по този начин. След това разбрах, че няма такова нещо като " по какъв начин би трябвало да наподобявам ". За мен към този момент е извънредно значимо единствено какво правиш, по какъв начин се чувстваш и какво предаваш на хората. А пък по какъв начин изглеждаш, е най-последното нещо ", споделя актрисата.

За външния си тип тя споделя, че поради работата си е длъжна да се поддържа в съвършен тип.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР