Помислете добре, преди да решите да спазвате здравословен начин на

...
Помислете добре, преди да решите да спазвате здравословен начин на
Коментари Харесай

5 здравословни навика, които пречат

Помислете добре, преди да решите да спазвате здравословен метод на живот – крайностите не са потребни, а тъкмо противоположното.

1.ПОЧИСТВАТЕ ЗЪБИТЕ СИ СЛЕД ВСЯКО ХРАНЕНЕ.

Това е неточност. Трябва да изчакате най-малко 30 минути, преди да ги измиете. Особено феновете на цитрусите – киселината прави зъбния гланц сензитивен и почистването може да го повреди, в случай че го вършиме незабавно, откакто сте се нахранили.

2.ПРЕКАЛЕНО ФОКУСИРАНИ съдебна техническа експертиза ВЪРХУ КАРДИО ТРЕНИРОВКИТЕ.

Не забравяйте и за тренировките в зала, за работата с тежести и разтяганията: единствено с сложни тренировки може да постигнете положителни резултати.

3. ОТСПИВАТЕ СИ ПРЕЗ УИКЕНДА.

Познато ли ви е – излежавате се до късно, спите доста и по този начин прецаквате личния си режим. Балансирайте и се придържайте към златната среда: в случай че през седмицата спите по 6-7 часа, не може през уикенда да спите по 12. Удължете ги до 7-8 часа сън.

Можете да преодолеете напрежението за по-малко от минута.

4. ПРОПУСКАТЕ ЕДНО ОТ ХРАНЕНИЯТА ЗА ДЕНЯ.

Не е значимо по каква причина- дали спестявате, време, калории или пари. Това пропускане безусловно ви подсигурява увеличение на тежестта: в случай че сте останали без обяд, вечерята ви ще си го компенсира.

5. СТРАХУВАТЕ съдебна експертиза ОТ СЛЪНЦЕТО.

Да, слънцезащитният артикул е скъп и незаместим за всеки мислещ човек. Но в това време да се пазите от слънцето като от огън не си коства. Не забравяйте за значимостта на витамин Д – точно той контролира настроението ви и се грижи за имунитета ви.

Храните, които ще удължат живота ви

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР