Помагал се и на други кандидати за президенти и не

...
Помагал се и на други кандидати за президенти и не
Коментари Харесай

Цитат на деня: Помагал се и на други и не е било да се забравим за 20 дни като с Румен Радев

" Помагал се и на други претенденти за президенти и не е било по този начин да се забравим в първите 20 дни. Не съм суетлив да желая признателност, само че в завършек на краищата някакво почитание... " - по този начин артистът и народен представител Стефан Данаилов отговори в изявление за Би Ти Ви на въпрос за връзките му с сегашния държавен глава Румен Радев.

Данаилов беше ръководител на инициативния комитет, издигнал Радев в конкуренцията за " Дондуков " 2. Формално номинацията беше безпартийна с поддръжката на Българска социалистическа партия, чието знаково лице е артистът.

Стефан Данаилов на няколко пъти акцентира, че няма конспирация в връзките му с президента: " Просто индивидът е подобен темперамент... Аз също съм темперамент. Изпрати ми едно известие, че ми благодари, и това е ". В отговор на въпросите посочи, че след изборите през ноември двамата не са се чували и добави, че не следи изявите на президента. По думите му в Българска социалистическа партия имало хора, които били смутени от това, че Радев скъсал бързо връзката с партията. Данаилов сподели, че не всички ходове на президента са били положителни, като уточни назначения в служебния кабинет, само че отговорността за тях си е на Радев.

Корнелка е страшна

" Корнелка е страшна, ще те отнесе като бръмбар сламка. Много я обичам, тъй като е решителна ", беше късата оценка на Стефан Данаилов за водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР